Ung mode

Cool kjoler, skarptskårne jakker, rå tanktoppe og sejt denimlook. Masser af seje T-shirts, street style designs, pailletbluser, glitrende smykker og funky solbriller. Rosengårdcentret er det rene slaraffenland med et megastort udvalg af ung mode i de mange forskellige butikker.

Tilbage til butiksoversigten
17 butikker

Superseje shops med masser af ung mode

Her finder du de fedeste outfits og det mest lækre design – både til den pigede og den drengede side. Gå på jagt efter det perfekte par jeans og nyd butikkernes afslappede stemning og den gode service.

Her kan du gøre et godt fund til billige priser, så der kan blive råd til lidt mere ung mode. Det sætter gang i shoppeglæden hos dig og dine venner.

Ung mode med hipt design

Når du træder ind i Rosengårdcentret, bugner det med inspiration og ung mode fra alverdens kendte mærker i de mange hippe butikker. Her er noget for enhver smag og pengepung – lige fra billige budgetfund til eksklusive high street mærker.

Er du til det smukke look eller den seje stil, så tag i Rosengårdcentret. Her finder du det største udvalg af ung mode til hele Odense og Fyn.