Herretøj

Klassisk business garderobe, afslappet fritidssæt og råt streetwear. I Rosengårdcentrets store sortiment af smart herretøj finder du nemt og hurtigt det, du søger.

Tilbage til butiksoversigten
14 butikker

Her er det nemt at handle herretøj

Her er det hele samlet på ét sted, og ekspedienterne i de velassorterede butikker står klar til at råde og vejlede dig. Du kan shoppe alt, hvad du behøver. Lige fra jakker, frakker, trøjer. T-shirts, blazere, skjorter, chinos, jeans, hættetrøjer, cardigans, sokker, shorts og meget mere.

Rosengårdcenteret har det hele, så du kan spare en masse tid, når du skal handle nyt herretøj – uanset om det skal være klassisk stil fra Milano eller de nyeste trends fra New York.

Herretøj efter din smag

Rosengårdcentret er det effektive butikscenter for den målrettede mand, der har fingeren på pulsen og fokus på herretøj af god kvalitet. Ligegyldigt hvilken stil, du har, så kan du let finde det herretøj, som passer netop til din smag.

Her kan du blive klædt på til hverdag og fest eller arbejde og sport. Rosengårdcentret har det bedste og største udvalg af herretøj i Odense – lige i hjertet af Fyn.