Fødevarer og blomster

Friskfanget fisk, velhængte bøffer, lækker ost, nybagt brød, en fyldig årgangsrødvin og en smuk buket blomster. Rosengårdcentret har opskriften på en vellykket aften med de bedste råvarer, der tilsammen skaber det gode måltid med smagen i centrum.

Tilbage til butiksoversigten
10 butikker

Friske fødevarer og blomster

Her finder du et væld af friske fødevarer og blomster, og en stor del er selvfølgelig lokale varer fra Odense og Fyn. Gode og velsmagende råvarer, der udfordrer sanserne og skaber gastronomiske oplevelser.

Sæt smagen i højsædet ved et veldækket bord med de skønneste blomster, så kan det ikke blive bedre. Med friske fødevarer og blomster er du sikker på succes.

Fødevarer og blomster til hverdag og fest

Når du skal handle ind til både hverdag og fest, så er Rosengårdcentret stedet. Med to store dagligvarebutikker og en lang række lækre specialforretninger finder du alt, hvad hjertet kan begære af friske fødevarer og blomster til hele Odense og Fyn.

Hver specialforretning står for det allerbedste inden for netop sit område, og her kan du finde de lækreste fristelser og delikatesser inden for alle varekategorierne.

I Rosengårdcentret bugner det med alverdens lækkerier, friske fødevarer og blomster.