Shopping Odense

Tag på shopping i Odense,
og find alt det, der frister ét sted

Rosengårdcentret er stedet, hvor du tager hen, når indkøbene til hele familien skal klares, uanset om du kommer fra Odense eller langvejs fra. Her er både plads til familieudflugt og dig-tid. Her er leg og indendørsaktiviteter for børn – og events for voksne.

Oplev Fyns største shoppingcenter

Med +150 butikker og +20 spisesteder er vi hele Fyns shoppingcenter, hvor du handler til aftensmaden på en hverdag – eller bruger en hel dag på en tur til frisøren efterfulgt af din yndlingsfrokost, mens din nye kjole ligger i posen ved siden af dig, og bilen holder gratis parkeret lige udenfor. Det er her, du shopper ny flyverdragt til familiens mindste og vinhandlerens gode flaske til de voksne.

Shopping for hele familien

Det, der lige frister til garderoben, børneværelset, makeup-pungen og alt det midt imellem. Det er shoppingcentret, hvor du finder den helt perfekte gave til ham eller hende, der fortjener noget særligt, og hvor du tanker bilen op med benzin, diesel eller el  på vej ud af parkeringspladsen – eller hopper på letbanen, der kører lige til og fra vores dør. Det er shopping for alle og for enhver smag. Det er alt det, der frister.

Find os her