Find vej

Rosengårdcentret ligger centralt placeret på Fyn med en unik tilgængelighed – kun få minutter fra motorvejen. Det er nemt at komme til og fra både med bus, bil eller på cykel. Og med 3000 parkeringspladser omkring hele centret, er det hurtigt og nemt at parkere.

Rosengårdcentret
Ørbækvej 75
5220 Odense SØ

Taxa

Der holder næsten altid taxa’er ved indgang Gul C. Ellers kan du tilkalde en taxa ved selv ringe til Odense Mini Taxi på 6612 2712 eller Odense Taxa på 6615 4415.

Letbanen 

Det er let at tage letbanen til Rosengårdcentret, der har sit eget stop. Og du kan gå fra stoppestedet til Grøn Indgang i tørvejr under halvtaget, hvis det regner.

I egen bil

Centret ligger kun få minutter fra motorvejen.
Kører du i østgående retning så brug afkørsel nr. 52, drej til venstre af vej 168 og fortsæt indtil O2, hvor der svinges til højre. Der er adgang til centret via Munkerisvej.
Kører du i vestgående retning så benyt afkørsel 49 mod Odense, og bliv i højre vognbane ind til rundkørsel. Tag tredje frakørsel til højre ind på Ørbækvej. Der er tilkørsel til centret fra Ørbækvej.

Parkering

Der er 3000 parkeringspladser omkring hele centret, så det er hurtigt og nemt at parkere. Brug p-skiltningen til at finde den nærmeste ledige p-plads. Er du til parkering i tørvejr, så benyt vores lyse parkeringskælder med 70 pladser ved Indgang F. Der er handicappladser ved alle centerindgange.

Alle p-pladser er helt uden tidsbegrænsning og ganske gratis.

Vores p-kældre har følgende åbningstider:
Lilla p-kælder: kl. 8.00 – 21.10
Blå p-kælder: kl. 6.20 – 21.20

Med bus

Busserne kører direkte til centret og holder ved vores indgange.

*For yderligere information, tjek FynBus’ hjemmeside på www.fynbus.dk

**Og husk, du kan forny dit buskort i Informationen på Torvet.