Biograf

Film skal ses i biografen. Og i CinemaxX i Rosengårdcentret skal du bare læne dig tilbage og nyde filmens verden i én af de syv sale, hvor der er frit udsyn til alt, hvad der sker på det store lærred. Hvilke film finder du lige nu i biografen i Odense, se de sidst nye film, samt kommende film der går i biografer i Odense.

Tilbage til butiksoversigten
1 butikker

Biograf i Odense med de sidst nye film og syv store sale

I alle vores sale er stolerækkerne bygget med en 15 graders hældning, der minder om et amfiteater. Det betyder, at uanset hvilken række, du sidder på, vil der i vores biograf være optimalt udsyn fra alle pladser – både for store som små.

I Rosengårdcentrets biograf kommer du aldrig, til at gå på kompromis med den gode oplevelse. Her er komfortable sæder med god benplads, så du kan strække benene, når du sidder og nyder din film.

Vores biograf har også dobbeltsæder, så du kan sidde tæt sammen og flette fingre med din udkårne.

En biograf i Odense med 7 sale, god benplads og alle har frit udsyn. Skal du i biografen så vælg Cinemaxx i Rosengårdscentret

Ingen små lærreder i vores biograf

CinemaxX byder på de største lærreder til hele Odense og Fyn.

Alle syv sale har væg-til-væg-lærreder, og i sal 1 kan du nyde filmen på et kæmpe lærred, der er over 11 meter i bredden.

Store oplevelser kræver store formater, og det er der tænkt på i Rosengårdcentrets biograf. Her kommer du ikke til at gå på kompromis med kvaliteten.