Dametøj

Eksklusivt dametøj, casual streetwear, internationale brands og danske fashion koncepter. Rosengårdcentret i Odense har det skønneste udvalg af flot dametøj til kvinder i alle aldre.

Tilbage til butiksoversigten
22 butikker

Lækre fashionshops med super flot dametøj

Centrets mange lækre modebutikker bugner af superfeminint dametøj, cool og klassisk design, sæsonens nyeste kollektioner og hippe designere.

Her er de bedste betingelser for at shoppe igennem og samtidig bevare overblikket over alle de nye tendenser inden for dametøj, fordi det hele er samlet på ét sted.

Du kan gå fra den ene velassorterede butik efter den anden og kombinere glamourøse silketoppe, klassiske cardigans, flotte frakker og seje designerjeans – lige efter dit eget hjerte. Her skaber du din egen stil i dit eget tempo.

Shop alverdens dametøj i hjertet af Fyn

Rosengårdcentret er det ultimative shoppingcenter på Fyn for alle modebevidste kvinder, uanset om det gælder de hotte trends eller det elegante design.

Rosengårdcentret har et overdådigt miks af skønt dametøj i Odense på Fyn. Her findes et væld af mærkevarer, sæsonens her og nu-tendenser og absolutte musthaves i de mange spændende butikker, der byder på gode shoppingoplevelser og super fin service.