Leg, sport og fritid

Rosengårdcentret lokker med et væld af spændende specialbutikker inden for leg, sport og fritid. Her finder du en verden af muligheder i de mange legetøjs-, hobby-, sports- og fritidsbutikker samt Løvens Hule – det populære legeland, som børnene elsker at slå sig løs i.

Tilbage til butiksoversigten
15 butikker

Oplagt til leg, sport og fritid

Skal der være fuld fart på fritiden med masser af adrenalinsus, frisk luft og skarp træning, så finder du det helt rigtige udstyr og outfit i det store center med det store udvalg.

Eller foretrækker du måske at fordybe dig i en god bog, der får dig til at glemme tid og sted, så kan du være sikker på at få de nyeste udgivelser her.

Er du oplagt til leg, sport og fritid, så tag i Rosengårdcentret og gå på opdagelse i de mange butikker.

Leg, sport og fritid for alle aldre

Legetøj, spil, bøger, cykler, sportstøj, hobbyartikler, spejderudstyr og alverdens ting og sager til billige priser er blot nogle af de mange varer, du kan vælge imellem.

I Rosengårdcentret er det hele samlet på ét sted, så det er nemt at lade sig inspirere til en masse spændende leg, sport og fritid. Her finder du et helt skatkammer af høj puls, sjov og aktiviteter i de velassorterede butikker inden for leg, sport og fritid.