Tøm køleskabet-madpakke: Nemme burritos med kylling og avokado

Kom nemt i mål med aftensmaden med en grøn, nem og hurtig nyklassiker i form af snaskede burritos med kylling. Mmmm!

Skal vi have madpakke med igen i dag?!

Kommer det også ind imellem bag på dig, og madpakker er sådan nogen, man skal finde på hver eneste dag? Så kender du nok også følelsen af at stirre ind i et halvtomt køleskab og ikke heeelt vide, hvor du skal starte. Men her er svaret: Burritos, burritos og atter burritos! De kan nemlig laves med de ingredienser, der alligevel ligger i bunden af grøntsagsskuffen og savner lidt selskab. Og hvis du har en rest af kylling – fx når du har lavet citronkylling med kartofler og kikærter – kan du nemt give den nyt liv i dine madpakkeburritos sammen med avokado og ost. Lækkert!

Det skal du bruge

Opskrift på 2 stk. burritos

Ingredienser:
2 bløde tortillas
100 g tilberedt, kold kylling (gerne krydret)
1 avocado
4 spsk cremefraiche 18%
50 g revet ost (en skarp, pebret ost er favorit)
1 tsk chiliflager
Friskhakket persille

Fremgangsmåde

Skær kylling og avocado i strimler.
Fordel 2 spsk cremefraiche på midten af en tortillapandekage. Læg strimler af kylling og avocado ovenpå, og drys med revet ost, chiliflager og persille.
Pak fyldet ind ved at vippe siderne på tortillapandekagen op over.
Varm en tør pande op. Læg burritoen med samlingen ned på den varme pande, og steg 2-3 minutter på hver side.
Server straks.

På jagt efter endnu flere lækkerier til madpakken? Prøv også vores opskrift på en lækker wrap med cæsarsalat eller saftigt spinatbrød med skinkesalat eller vores opskrift på grøn hummus.

 

Gør dine burritos til et festmåltid ved at servere dem med drinks – fx Henriks opskrift på læskende Gin Hass.

Vi tager forbehold for skrivefejl.