Attitude og selvtillid er sæsonens bedste accessoires

Attitude og selvtillid er sæsonens bedste accessoires

Hverdagsgarderoben behøver langt fra at lugte af leverpostej, selvom det nærmest ligger indbygget i ordet. Lad os lige gøre op med det og så se nærmere på, hvad vores stylist Fadi Morad anbefaler os at trække i denne sensommer.

Effortlessly chik

Mellemsæsoner indbyder til lag, og både stilarter og materialer skal mikses – og nu vi er ved mikseriet, så smid også lidt mønster og bling i puljen. Juveler på tøjet kommer vi til at se mere og mere af, og til spørgsmålet om hvorvidt man kan tage smykker på til tøj med ”indbyggede” smykker, lyder det fra vores stylist Fadi Morad: “Det er ikke nødvendigt med så mange smykker til, når du har smykkerne i selve tøjet, men hvis du er den vilde type, så go crazy – du kan bære alt, når bare du bærer det med selvtillid.”

Jakke, Vero Moda, 299,95
mbyM strik, Message, 750,-
mbyM top, Message, 400,-
Scarf, Masai, 199,-
mbyM kjole, Message, 500,-
Gucci solbriller, Synoptik, 3.198,-

Fra cowboy til makeup girl

Hvas skal vi så have på fødderne? Den helt store trend hedder cowboystøvler. De tilføjer et supercool touch til dit look, og du kan bruge dem til alt. ”Cowboystøvlen er efterårets svar på sneakers. Kombinér dem for eksempel med feminine print for feel good coolness, der går til både hverdag og fest,” lyder det fra stylist Fadi Morad. Vi runder også lige beauty-hjørnet, og her opfordrer makeupartist Sanne Anndriani til at se makeup som en buffet – du kan finde din signaturmakeup, du altid går tilbage til, men du kan også shoppe rundt, som du lyster.

B&co støvler, Skoringen, 1.100,-

Bryn, bryn, bryn

Og nu vi er ved makeuppen, kan vi ikke undgå at snakke bryn, som har været centrum for megen opmærksomhed i skønhedsland de senere år. De er dog blevet lidt mere naturlige, hvor makeupmoden tidligere dikterede meget tegnede og brede bryn. Sanne råder til at fylde ud frem for at male over. Når du vælger nuancen på din brynmakeup, så se på din hårfarve, og gå ikke for mørkt i forhold til den. Dine bryn kan sagtens være mørkere end dit hår, selvom du er blond, men det vil se unaturligt ud, hvis du vælger en nuance, som er mange toner mørkere.

Øreringe, Pilgrim, 199,-
Øreringe, Pilgrim, 249,-
Kjole, SELECTED, 699,95
Mos Mosh jakke, Affäire, 1.199,95
Lollys Laundry strik, Affäire, 799,95

Hvis du gerne vil forkæle dig selv og din skønhedsrutine endnu mere, også til hverdag, så læs med det her.

 

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.