Badetøj, bøllehat og bare tæer: De vigtigste ting til din sommerpakkeliste

Badetøj, bøllehat og bare tæer: De vigtigste ting til din sommerpakkeliste

Sommeren er vel ankommet, og vi er så klar. Uanset om turen går til Danmark, eller om kufferten skal pakkes mod varmere himmelstrøg, er her de vigtigste ting, du skal have med, inden du går i solen. God sommer!

Bliv klar til at hoppe i bølgen blå

Den eneste regel, du skal følge, når det kommer til badetøj, er, at du aldrig kan få for meget af det. Der skal jo både være et sæt til mandag, tirsdag, onsdag, torsdag, fredag, lørdag og søndag, ik’? Og så måske et ekstra, hvis nu de andre er til vask … Årets bademode byder på stærke blokfarver, et strejf af sporty og masser af mix & match, og vi er vilde med det hele!

Foto 1: Jakke, H&M 349,- / Bikini Change, trusse 250,-/top 399,- / Solbriller, Unofficial/Synoptik 398,- Foto 2: Bikini, Change trusse 299,-/top 399,- / Tørklæde, Change 199,- / Hat, Glitter 199,- Foto 3+4: Badedragt, Missya/Tryde Andrés 399,95 / Vest, Sisters Point/Kings & Queens 399,- / Sko, Girlhood/Kings & Queens 200,- / Kasket, Message 200,- Strandhåndklæde, H&M 179,- / Ankelkæde, Pilgrim 299,- Foto 7: Bikini top, Pieces/Kings & Queens 149,95 / Kjole, Vero Moda 299,95,- / Solbriller, Chloe/Brillebaren 3.360,-  / Armbånd, Pilgrim 299,- / Taske, Pieces/VILA 279,95,- Foto 6: Badedragt, H&M 249,- / Nederdel, H&M 179,- / Perlekæde, Glitter 79,90 / Øreringe, Glitter 179,- / Ear cuff og perle øreringe, Pilgrim 299,-

Kom solsikkert gennem sommeren

Her er din sommerreminder om, at solcreme er vigtigt – både til krop, ansigt, læber, hår og hovedbund. Solcreme findes i et hav af udgaver som sprays, lotions og pomader, med- og uden bronzer og parfume, så der er ingen undskyldning for ikke at bruge dem. Det er bare at finde sin favorit!

Bronzer mousse, Garnier/Føtex, 123,- / Bronzer ansigtsmist, Garnier/Normal 78,- / Bronzer SPF 50, Lancôme/Matas 270,- / Self Tan Lotion, Garnier/Normal 78,- / Instant Bronzer SPF 30, Australian Gold/Royal Hair 249,-

Er du team creme eller team spray? Hvis du er team spray, så bør du fx prøve solsprayen fra Vichy med indbygget anti sand-funktion. Smart!

Solcreme SPF 30, Ecooking/Matas 230,- / DNA sun-protect, Helsam 329,- / Karma milky spray, Rituals 155,- / Solspray anti sand, Vichy/Apoteket Rosengården 219,70

Solsticks er fantastiske til den sarte læbehud, som også skal beskyttes i den stærke sommersol.

Lip balm, The Body Shop 95,- / Sun balm, Juhldal/Helsam 129,95 / Solstift, Matas 40,- / Solstick, Clinique/Matas 225,-

Vidste du, at der findes håndcreme med solfaktor? Super smart, når vores hænder er noget af det, der bliver mest udsat for sol hele året rundt.

Hånd balm Rituals 85,- / Ansigtssolcreme Rituals 129,-

Aaaah. Det er ikke kun kolde drinks, der kan køle dig ned i sommervarmen. Påfør iskold aloe vera gel, når du har været ude i solen, så du passer godt på huden både før, under og efter solbadning.

Aloe Gel, The Body Shop 155,- / Aloe Lotion, The Body Shop 75,-

Håret er tættest på solen, så det er vigtigt at passe godt på det! Giv det en god sommer med masser af solbeskyttelse, som samtidig plejer og giver et lækkert strandlook.

Leave in treatment, milk shake/Royal Hair 189,- / Hårserum, Olaplex/Royal Hair 249,- / Beskyttelse til håret, Natulique/Royal Hair 260,- 

Mist me, please! Hvis du kun skal have én solcreme med i tasken, så vælg én, der både kan bruges til hår og krop.

Mist til Hair and body, Rituals 145,-

Eller tag noget på hovedet

The bøllehat is back! Sommerens helt store trend er den go’e gamle kending, som du husker den fra 00’erne, og selvom vi lige skulle vænne os til det, er vi ret vilde med looket. Men hvis bøllehatten ikke lige er dig, er der også masser af andre cool muligheder for at passe godt på din hovedbund i den stærke sol.

Foto 1: Hat, Tommy Hilfiger 499,- / Bikini top, Missya/Tryde Andrés 199,95 / Kjole, Kings & Queens 359,- Foto 2: Solskærm, Pieces/VILA 119,95 / Top, VILA 179,95 / Jakke, Columbia/The Athlete’s Foot 599,95 Foto 3: Kasket, Message 200,- / Bikini top, Pieces/Kings & Queens 149,95 / Jakke, Pieces/Kings & Queens 479,95 Foto 4: Hat, Glitter 199,- / Badedragt, Pieces/Kings & Queens 299,95 / Øreringe, Pilgrim 299,-

Vi skal bare have én i hver farve, tak! Sæt kulør på sommeren med de fineste klipklapper til strandturene.

Blå badesandaler, Kings & Queens 200,- / Pink Havaianas, Message 199,- / Orange Havaianas, Message 199,- / Badesandaler til børn, Føtex 59,- / Lilla Havaianas, Message 199,- / Lyserøde badesandaler, Paw Sko 299,-

De fiiiineste hårklemmer, som holder styr på håret, når du skal i vandet eller gerne vil arbejde på din kulør – en ægte strandløve skal jo have udstyret i orden!

Orange/lilla hårklemme, Message 120,- / Grøn hårklemme, LY Copenhagen 99,95 / Klemme med similissten, Flying Tiger Copenhagen 20,- / Lille lyserød hårklemme, LY Copenhagen, 79,95 / Blomsterhårklemme, Flying Tiger Copenhagen 30,-/pr. stk / Sommerfuglklemme i blå og rosa, H&M, 49,95/2-pak


DIY: Lav perlekæder med ferskvandsperler

DIY:
Lav perlekæder med ferskvandsperler

Armbånd og halskæder med ferskvandsperler hitter. Og den gode nyhed er, at det er virkelig nemt at lave selv. Du får de fineste, personlige smykker med lige præcis den farve perler, du allerbedst kan li’. Vi har været en tur i Panduro, og her får du vores guide til hjemmelavede perlekæder:


Du skal bruge:

  • Rocaillesperler i dine yndlingsfarver
  • Ferskvandsperler
  • Elastisk smykketråd
  • Saks eller smykketang

Ferskvandsperler, Panduro 79,95 / Rocaillesperler, Panduro 39,95 / Elastisk smykketråd, Panduro 39,95

Sådan gør du:

  1. Mål, hvor lang elastiktråden skal være, og lad der være minimum 8 cm ekstra i hver ende til at binde knude.
  2. Klip elastikken

3. Put dine perler på i et fint mønster eller helt tilfældigt.

4. Mix med ferskvandsperler.

5. Bind dobbeltknude for at lukke kæden, og klip den overskydende snor af.


4 julefester. En kjole. Én shoppetur.

4 julefester. En kjole. Én shoppetur.

Der skal knald på din styling fra top til tå, når vi rammer årets sidste fester, og bare fordi du nøjes med at købe én kjole, betyder det langt fra, at dit look bliver kedeligt. Tværtimod faktisk … Og opskriften får du lige her.

Glem den lille sorte – og gør samtiden julen lidt grønnere

Det er svært at tænke mode i dag, uden samtidig at tænke på bæredygtighed. Og det er fantastisk – for ud over, at det er skønt kun at bruge penge på én kjole i stedet for 4, er det også altid sjovt at skrue ned for tøjforbruget og op for kreativiteten. Så i stedet for at falde for fristelsen af at tage den lille sorte med hjem, hvorfor så ikke kaste sig ud i noget lidt mere festligt og invitere den lille glimmersag til fest?

Vores stylist Fadi Morad er faldet for den her isblå skønhed af en winter wonderland-kjole fra danske Stine Goya, som er ét blandt flere danske brands, der har taget hul på rejsen mod en mere bæredygtig produktion. Vi elsker kjolen, og vi elsker idéen bag – og du kan sagtens style kjolen op og ned, så den passer til alle julens begivenheder. Bare se med her, når Fadi tryller.

Glimmerkjole, Stine Goya, fra Affäire til 1.399,95
Garderobestativ, CASA Living, fra Imerco Home til 499,95

Til familiefrokosten: Man skal aldrig gå ned på styling

I år er der, måske mere end nogensinde før, behov for at fejre hverdagen og alle dens facetter. Og hvis du tror, at glimmer er lidt for vildt til frokosten hos onkel Mogens, så ta’r du fejl. Det siger Fadi selv. Tag en grov sweater over glimmerkjolen, sæt nogle chunky strømpebukser til, eller kør den helt afslappet med et par sneakers. Så kan du sagtens være helt nede på jorden, selvom din kjole er helt oppe blandt stjernerne. Og husk en fin taske til!

Strik fra H&M til 299,-
Øreringe fra Julie Sandlau til 2900,-
Paillettaske, Hvisk, fra Companys til 699,-

Til julebal i venindeland

Selvom årets julefest med veninderne i år måske mere er en girls night in, end det er en girls night out, er det lige så vigtigt som altid at have det sjovt. Og der er altså ikke noget mere befriende end at hoppe i et rigtigt power-outfit med gang i farverne, når der skal danses til Last Christmas hjemme i stuen, vel? Fadi har piftet årets festkjole op med den her skønne blazer i den vildeste orange – en orange, som han i øvrigt spår til at fylde meget i den kommende sæson (velkommen til, siger vi bare).

Blazer, Crās, fra Affäire til 1499,95
Halskæde fra LY Copenhagen til 449,95
Ørering fra Glitter til 149,-
Gulvspejl, 50×200 cm, fra Bolia til 6215,-

Og husk detaljerne

Kombinationen af farverigt, glimmerfyldt og råt? Count os da lige in!

Taske med nitter, Karen by Simonsen, fra BAGGI til 699,-

Jul, but make it business

Er du også én af dem, der virkelig er ærgerlig over, at årets julefrokost med snaps, sild og dans på bordene er aflyst? Det er vi. Meeen, det skal ikke afholde os fra at hoppe i et lille jule-attire og byde sæsonen velkommen med kollegerne. For selvom festen holdes over Teams eller Zoom, må man da gerne gøre lidt ud af det, ikke? Sæt din glimmerkjole sammen en lang nålestribet blazer, eller snup din kærestes bedste blazer hjemme fra skabet. Så er du kørende.

Lang blazer, Résumé, fra Affäire til 1599,95

Og husk de sidste 10 %

Skulle chefen være til stede, vil man gerne vise, at man altid giver 110 %. Så derfor skal du ikke holde dig tilbage, når det kommer til fingerringene eller tasken, der fuldender det hele.

Taske, Nunoo, fra Affäire til 799,95
Ringe, Maanesten, fra Companys til 450,-/stk

Slut året af med røde læber

Vi trænger til glimmer og glitter i lange baner hjemme i stuerne. Giv den fuld skrue med disko fra top til tå, og husk at inkludere dine læber i festen – de kan nemlig fungere som en accessorie i sig selv. Hvis vi må gi’ dig et lille tip direkte fra julemandens værksted, så er det, at du sagtens kan eksperimentere med at bruge to farver ovenpå hinanden, som vi har gjort her. Og nej: Den pink er på ingen måder for 80’er agtig. Den nailer du!

Nu er du klar til at fyre den af i december, det må du love os. Pas på dig selv, og få det bedste ud af det – og husk at forkæle dig selv inden med lidt hjemme-wellness og en timeout.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.


Attitude og selvtillid er sæsonens bedste accessoires

Attitude og selvtillid er sæsonens bedste accessoires

Hverdagsgarderoben behøver langt fra at lugte af leverpostej, selvom det nærmest ligger indbygget i ordet. Lad os lige gøre op med det og så se nærmere på, hvad vores stylist Fadi Morad anbefaler os at trække i denne sensommer.

Effortlessly chik

Mellemsæsoner indbyder til lag, og både stilarter og materialer skal mikses – og nu vi er ved mikseriet, så smid også lidt mønster og bling i puljen. Juveler på tøjet kommer vi til at se mere og mere af, og til spørgsmålet om hvorvidt man kan tage smykker på til tøj med ”indbyggede” smykker, lyder det fra vores stylist Fadi Morad: “Det er ikke nødvendigt med så mange smykker til, når du har smykkerne i selve tøjet, men hvis du er den vilde type, så go crazy – du kan bære alt, når bare du bærer det med selvtillid.”

Jakke, Vero Moda, 299,95
mbyM strik, Message, 750,-
mbyM top, Message, 400,-
Scarf, Masai, 199,-
mbyM kjole, Message, 500,-
Gucci solbriller, Synoptik, 3.198,-

Fra cowboy til makeup girl

Hvas skal vi så have på fødderne? Den helt store trend hedder cowboystøvler. De tilføjer et supercool touch til dit look, og du kan bruge dem til alt. ”Cowboystøvlen er efterårets svar på sneakers. Kombinér dem for eksempel med feminine print for feel good coolness, der går til både hverdag og fest,” lyder det fra stylist Fadi Morad. Vi runder også lige beauty-hjørnet, og her opfordrer makeupartist Sanne Anndriani til at se makeup som en buffet – du kan finde din signaturmakeup, du altid går tilbage til, men du kan også shoppe rundt, som du lyster.

B&co støvler, Skoringen, 1.100,-

Bryn, bryn, bryn

Og nu vi er ved makeuppen, kan vi ikke undgå at snakke bryn, som har været centrum for megen opmærksomhed i skønhedsland de senere år. De er dog blevet lidt mere naturlige, hvor makeupmoden tidligere dikterede meget tegnede og brede bryn. Sanne råder til at fylde ud frem for at male over. Når du vælger nuancen på din brynmakeup, så se på din hårfarve, og gå ikke for mørkt i forhold til den. Dine bryn kan sagtens være mørkere end dit hår, selvom du er blond, men det vil se unaturligt ud, hvis du vælger en nuance, som er mange toner mørkere.

Øreringe, Pilgrim, 199,-
Øreringe, Pilgrim, 249,-
Kjole, SELECTED, 699,95
Mos Mosh jakke, Affäire, 1.199,95
Lollys Laundry strik, Affäire, 799,95

Hvis du gerne vil forkæle dig selv og din skønhedsrutine endnu mere, også til hverdag, så læs med det her.

 

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.


4 accessories, der holder håret højt

4 accessories, der holder håret højt

Kender du alt til dårlige hårdage? Trænger dit outfit til et farvepift af de gode? Eller er du bare en sucker for alt, der starter med hår og slutter på accessories? Uanset hvad, er du havnet det rette sted! Vi tipper nemlig om fire accessories, dit hår under ingen omstændigheder kan undvære.

Elastikker i luksusudgave

Pift hestehalen eller knolden (du ved, den der ser helt tilfældig ud, men som du i virkeligheden har brugt al for lang tid på at sætte) op med en scrunchie. De bløde elastikker findes i alverdens farver og print. Det er da en god undskyldning for ”en-af-hver-tak”, right? Men ved du, hvad det bedste er? Du slipper for de der irriterende metallukninger, som både gør ondt og slider på håret!

Scrunchies til 49,90 kr. stykket i Glitter

Sæt håret i klemme

90’erne har ringet. De vil gerne have deres hårklemmer tilbage. Meeen det kan de da godt glemme alt om! De er nemlig kommet (igen) for at blive. Og har du lige set de her retro-farver? Det er vist en keeper!

Lille lys hårklemme til 69,90 kr. i Glitter
Grøn hårklemme til 100 kr. i Companys
Multifarvet hårklemme til 100 kr. i Companys

Tørklæde om ha…håret

Hvorfor bruge de klassiske silketørklæder om halsen, når de ser 200 % sejere ud om håret? Tip: Du kan for eksempel rulle tørklædet sammen og binde det om hovedet. Er du til et mere diskret look, kan du binde tørklædet om din hestehale. Hippiestil på den gode måde? Tjek!

Gult tørklæde til 99,95 kr. i Companys

Et comeback fra 90’erne

Kalder alle hårbøjle-fans! 90’ernes hotteste håraccessory har gjort sit comeback. Det betyder, at du kan hoppe i en hårbøjle og stadig toppe på trendbarometret. Hurra for det!

Lyserød hårbøjle til 129 kr. i Companys

Så er det bare op med håret. Hvilke accessories frister dig?

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.


Lige hvad der manglede til konfirmationslooket

Der er sikkert allerede styr på kjole eller jakkesæt til den store dag. Men hvad med de sidste detaljer? Det der sætter kronen på værket og fuldender looket. Vi har fundet lidt lækre sager og gode tips til både drenge og piger, så der ikke mangler noget til den store dag.

Utraditionelle accessories holder

De fleste piger vælger den traditionelle farve, når tøjet til konfirmationen skal findes. Om det er bukser, nederdel eller kjole, går de fleste efter det hvide look – men det betyder ikke nødvendigvis, at I kommer til at ligne hinanden. Nogen vælger blonder andre silke eller tyl … Og skal kjolen være lang eller kort? Og ikke mindst – hvilke sko skal der til? Nu vi er ved skoene, så er her et bud på et par fede konfirmationssko, hvis du ikke er så meget til noget med hæl. De giver et cool pift, og så duer de både til den pæne kjole og til det mere afslappede konfirmationssæt.

Puma sneakers, 499,- fra Paw Sko
Blå scrunchie, 75,- fra Companys
Hvisk hårspænde, 99,- fra Companys
Blå/sølv glimmersokker, 99,95 fra Tryde Andres

På drengenes side finder vi også ofte et klassisk valg af enten et fuldt jakkesæt eller et par mere casual bukser sammen med en skjorte og en blazer. Og kan man have sneakers på til det? Ja da! Det giver det pæne, ”suitede” outfit lidt kant. Og hvis der skal lidt ekstra tilbehør til, kan du med fordel vælge accessories som slips eller butterfly i samme farve som dine sko for at binde det hele fint sammen.

Blå Puma sneakers, 499,- fra Paw Sko
Sort bælte, 249,95 fra SAMs

Detaljer til det hvide dress

Det er blevet mere og mere almindeligt for pigerne at vælge et utraditionelt sæt tøj i stedet for den fine hvide kjole. Og det er fedt, for det vigtigste er at have noget på, man føler sig tilpas i – om det så er den klassiske konfirmationskjole eller et par hvide jeans. Uanset, hvad du har planlagt at iføre dig på dagen, kan nogle fine accessories være med til at give det et mere personligt udtryk. Og de hotteste accessories lige nu er hårpynt i alle afskygninger og strømper med fine detaljer. Måske i årets farve blå eller fine rosa pasteller?

Neglelak, 115,- pr. stk. fra Companys
Lyserød hårbøjle 129,- fra Companys
Lyserødt kamspænde med sten 150,- fra Companys
Lyserød Bitz tallerken (Ø: cm 89,95 cm) fra Imerco Home

De sidste detaljer er selvfølgelig smykkerne. Lette smykker med små motiver passer godt til anledningen, og så kan det være en god idé at vælge noget klassisk, som passer til det meste, og som du kan bruge efterfølgende. Det er også lidt hyggeligt at kunne mindes dagen bagefter, hver gang du ser på dine smykker.

Margueritøreringe, Lund Copenhagen, 915,- fra Guldsmed Guldsteen
Margueritvedhæng, Lund Copenhagen, 395,- fra Guldsmed Guldsteen
Margueritring, Lund Copenhagen, 695,- fra Guldsmed Guldsteen

Nu hvor du måske har været modig og skiftet de klassiske laksko ud med sneakers – hvorfor så ikke gå hele vejen og vælge lidt utraditionel pynt til skjorten? Vi har været inde på slipset, og det holder som bekendt altid i stilretten. Men en butterfly med mønster kan altså også noget … Og hvis du er helt fremme i de blå sko, så prøv med en strikket udgave.

 

Mørkeblå butterfly, 200,- fra SAMs
Blåprikket butterfly, 200,- fra SAMs

Tips til dagens beauty

Hvis du går all in på dagens look og ikke vil risikere dårlig hårdag eller at ramme ved siden af med mascaraen, så tag forbi frisøren, og få sat håret og lagt makeuppen. Og hvis der er noget, der heller ikke må ske på dagen, så er det, at neglelakken ikke når at tørre eller begynder at skalle af – så hvad med at smutte forbi en af centrets dygtige neglesaloner til en gang gelelak?

Til sidst er der bare at sige: Hav en fantastisk dag!

Pssst … Fik du set vores ambassadør Sarah Lykkes fine hjemmelavede perlespænder? Få guiden her, og lav dit eget hårspænde til den store dag.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.


Smykkemoden 2020: Nyt år, kendte tendenser

Ligesom i 2019 (og ja, altid) er smykker en uundværlig og vigtig del af moden i 2020. Smykker er i det hele taget en detalje, der giver dit outfit lidt mere personlighed og lidt mere wow-faktor. Så her får du tre glimtende smykketendenser, der helt sikkert skinner igennem i 2020 – hvis du forstår.

Som perler på guld

Det elegante naturmateriale tager en tur mere i det nye år. Har du tænkt over, at når man stammer fra en østers, er det svært ikke at være fint på den? Og det vil du helt sikkert også føle dig − altså på den gode måde, når du tager de smukke perlesmykker i ørene og om halsen.

Halskæde med perle, 299,- fra Pilgrim 
Ørering med perle, 199,- fra Pilgrim

Let og minimalistisk

Som på så mange andre områder, er det moderne at skære det overflødige væk. Derfor må du godt vælge simpelt og sikkert i år. De minimalistiske smykker går nemlig aldrig af mode. For lige så lette, som de er at se på, lige så lette er de at sætte sammen med dine andre smykker. Og netop det at kombinere forskellige halskæder i forskellige længder hitter i 2020.

Halskæde med sten, 2499,- fra Vibholm guld og sølv
Ørestikkere med sten, 2999,- fra Vibholm guld og sølv

Bling i regnbuens farver

Farverige sten er endnu et levn fra smykkemoden 2019. De har den fordel, at de kan sætte kulør på et ellers farveløst look, og så er de smukke og festlige. Lidt ligesom tivolikrymmel, bare på den stilede og ikke spiselige måde. Derudover er de farverige smykker også nemme at kombinere med andre smykker.

Armbånd med farvede sten, 395,- fra Vibholm guld og sølv
Ring med farvede sten, 295,- fra Vibholm guld og sølv

Hvilken stil vælger du mon at lade dig friste af?

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.


Sarahs DIY-guide til hjemmelavede perlespænder

Hvis du ligesom vores ambassadør Sarah interesserer dig for mode, kender du med sikkerhed trenden, hvor hårpynt og feminine perler er kombineret smukt, enkelt og elegant med hinanden. Selvom de forskellige butikker har et stort og fristende udvalg af de fine perlespænder, er det lidt sjovt og hyggeligt at skabe sit eget unikke spænde.

Af Sarah Lykke – @sarahlykkeforgaard

Jeg elsker at bruge min kreativitet, og i stedet for eksempelvis at fordybe mig i lange bøger, fordyber jeg mig i stedet i kreative projekter, når jeg har brug for at slappe af og slippe tankerne fri. Jeg har været på jagt i Rosengårdcentret for at finde forskellige redskaber til at lave mit eget perlespænde.

Spænder til 39,95 hos Panduro
Store hvide perler til 24,95 hos Panduro
Små hvide perler til 19,95 hos Panduro
Små klare perler til 29,95 hos Panduro
Fiskeline eller klar snor til 69,95 hos Panduro

Enkelt og feminint

Personligt elsker jeg naturlige, feminine og enkle materialer. Dette gælder både, når jeg køber accessories, eller når jeg får lyst til at slippe min kreativitet løs og skabe mit eget. Jeg besøgte Panduro, som forhandler i tusindvis af skønne sager, der giver anledning til at bruge sin kreativitet. Jeg havde allerede hjemmefra besluttet mig for, at jeg ville arbejde med lyse, feminine og enkle perler. Jeg forelskede mig lynhurtigt i tre perler i forskellige størrelser, så jeg kunne skabe et mere levende udtryk. Panduro har et stort udvalg af forskellige perler i glimtende farver samt en masse fine smykkedele, så du også kan lave dine egne smykker.

Sådan gør du

1. Klip et forholdsvist langt stykke snor, og bind en holdbar knude i den ene ende af spændet
2. Påfør perlerne i en tilfældig rækkefølge på snoren, indtil spændets længde er dækket af perlerne
3. Bind en knude i den modsatte ende af spændet, og sno resten af snoren rundt om spændet, så perlerne fastholdes
4. Følg de tre trin, indtil den ønskede mængde perler er opnået, og afslut derefter med en holdbar knude

De fine perlespænder fungerer både som en fin detalje til fest eller til lige at give det ekstra til hverdagsoutfittet. Hvis du vil have et mere farverigt udtryk, forhandler Panduro også et hav af fine perler i forskellige farver.

Kribler det i fingrene efter mere DIY? Så klik videre til Katarinas DIY-kræmmerhuse.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.


Nyt julemagasin på gaden


Overdress to impress

Årets sidste store festsæson er i gang, og det er tid til at dress up. I kjoler. I suits. Med glimmer. Med velour. Og spørger du os, så er det sæsonen, hvor der ikke er noget, der hedder overdressed på den dårlige måde. Derfor har vi fundet party-outfits til både mænd og kvinder, så I kan shine om kap med hinanden og juletræet med sin pynt.

Festlige fristelser til hende

Jul rimer på glimmer, så det er tilladt at gå all in på funklende materialer. Faktisk er vi af den overbevisning, at glimmer og for meget ikke kan indgå i samme sætning, når det er december (… okay, måske gælder det faktisk altid?) Derfor må du gerne drysse glimmer på hele dit look lige fra stilletterne til øjenlågene.

Stine Goya bluse, Affäire 899,95
Stine Goya bukser, Affäire 999,95
Pernille Corydon øreringe, Affäire 599,95
Ringe, Julie Sandlau 1.800-3.100,-
Støvler, Deichmann 449,-

Marco Tozzi stilletter, Skoringen 400,-

Kjole, Vila 399,95
Faux fur jakke, Vero Moda 399,95
Posea Bænk, Bolia 700,-
Velourstof, Panduro 179,95 pr. meter

Festlige fristelser til ham

I år er nøgleordene sæt og cool detaljer. Det betyder, at du med fordel kan matche dine items i farver, print og materiale. Match fx gerne skjorte og blazer eller bukser og blazer. Derudover handler det om de små lækre detaljer som pyntekluden, der giver et ægte gentleman touch. Og sidst, men ikke mindst, så behøver et jakkesæt altså ikke at være sort. Tværtimod.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.

Rullekrave, Bertoni 799,-
Vest, Bertoni 999,-
Jakke, Bertoni 1.999,-
Bukser, Bertoni 999,-
Pocket Square, Bertoni 199,-

Ravn kjole, Affäire 1599,95
Støvler, Deichmann 499,-
Øreringe, Julie Sandlau 2700,-
Ring, Julie Sandlau 1500,-

Rullekrave, Selected 399,95
Bukser, Selected 599,95
Jakke, Selected 1099,95
Pocket square, Selected 129,95
Sko, Bertoni 899,-

Lindbergh White suit, Tøjeksperten 1.299,-
Lindbergh White skorte, Tøjeksperten 499,-
Pocket Square, Bertoni 199,-

Let’s get overdressed!

 

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.


14 julegaver til teens

De er ikke rigtig voksne, de er ikke rigtig børn, de er både-og, og hverken enten-eller … Sååå, hvad giver man en teenager i julegave? Det kan føles umuligt at finde den helt rigtige gave til teenageren, der har alt eller kun ønsker sig noget, der er kilometer fra budgettet. Derfor har vi samlet nogle gaveidéer til den unge mand eller kvinde.

1. Giv god lyd i julegave

Thresher 7.1 headset, GameStop 1349,-

2. Gaven til gameren

Naga Trinity gaming mouse, GameStop 899,-

3. En blød gave til ham

Les Deux sweater, Kings & Queens 700,-

4. Alt det der frister – i én pakke

Gavekort til Rosengårdcentret, købes i Informationen med et valgfrit beløb

5. Classic coolness under træet

Sneakers, Vans, The Athlete´s Foot 649,95

6. Slut med dårlige hårdage

Cap, Tommy Hilfiger 250,-

7. Til hjemmehygge eller hverdag

Sweatsæt, Tommy Hilfiger, Kings & Queens, trøje 600,- buks 600,-

8. Med rockstar-briller på

Jimmy Choo solbriller, Nyt syn, 3432,-

9. A girl’s best friend

Halskæde med hjerte, Pilgrim 249,-
Armbånd, Pilgrim 179,-
Hjerteøreringe, Pilgrim 149,-

10. Pæn og praktisk printer

Sprocket printer, Power 1149,-

11. Slut med dårlige hårdage

Tommy Hilfiger cap, Kings & Queens 350,-

12. Flere funklende venner

Halskæde med vedhæng, Pilgrim 199,-
Armbånd med vedhæng, Pilgrim 179,-
Øreringe, Pilgrim 149,-

13. De sikre sorte

Nike Air Max97, The Athlete´s Foot 1449,95

14. En blød gave til hende

Calvin Klein t-shirt, Kings & Queens 400,-

God gavejagt til den søde (og måske lidt umulige) teenager.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.


Moderne smykker inspireret af Norden

Hvilke smykker trender i øjeblikket, og hvordan skal de mikses? Smykker er individuelle og personlige, og det er vigtigt, at dine smykker passer til dig. Vi var forbi Pilgrim for at se og høre om de smykker, der er fremme lige nu.

Rustikt og guddommeligt

Pilgrims nyeste kollektion ”The Savage Beauty of the North” består af lidt grovere og rustikke smykker, som samtidig har et let og delikat udtryk. Kollektionen er skabt med inspiration fra de magtfulde, nordiske skæbnegudinder Urd, Verdandi og Skuld, og det kommer blandt andet til udtryk i smykkernes gammeldags forarbejdning med bankede overflader og mat guldbelægning. Det lyder helt poetisk, ikke? Det synes vi også, at smykkerne er.

Guldbelagt halskæde med to vedhæng, 249,- fra Pilgrim
Creoler med glasvedhæng, 199,- fra Pilgrim
Armbånd prydet med kugler og vedhæng, 299,- fra Pilgrim

Smykkemiks med magiske kræfter

Mystikken og magien fra de nordiske gudinder, der omkranser kollektionen, giver detaljeret liv til de chunky statementsmykker. Hos Pilgrim fortæller de, at guld og sølv stadig er de dominerede farver i smykkemoden, men hvis du er vild med den populære rosegold, holder den også stadig. Og så handler det meget om at mikse smykkerne, hvor der førhen var lidt flere ”regler”. Du kan sagtens have både øreringe, halskæder, armbånd og ringe på samtidig – og der er ingen af delene, der er mere moderne end andre. Hos Pilgrim ser de en tendens til, at folk ikke er så bange for at mikse længere, eller for at det bliver for voldsomt, men bare giver den gas. Og det er lige sådan, det skal være.

Halskæde med lys brun marmoreret vedhæng, 249,- fra Pilgrim
Sølvbelagte statement-øreringe, 249,- fra Pilgrim
Slangeøreringe prydet med Preciosa-krystaller, 249,- fra Pilgrim
Guldbelagt statement-ring med ovalt skjold, 249,- fra Pilgrim
Guldbelagt halskæde med to vedhæng, 249,- fra Pilgrim
Guldbelagt amulet med et råt ridset mønster, 199,- fra Pilgrim

Råt og klassisk

Den skandinaviske minimalisme, der blander sig med det rustikke udtryk er übercool, og den rå, men klassiske stil går også igen i de ure, der er fremme lige nu. Maskuline ure er især populære, og så fremhæver de også lænkekure med farvet baggrund hos Pilgrim. Find det, der passer bedst til dig, og mix den klassiske stil med den mere rå for et stærkt og personligt look.

Ur, 999,- fra Pilgrim
Øreringe med lys brun marmoreret halvædelsten, 199,- fra Pilgrim

Skal der også smykker på din ønskeseddel til jul?

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.