Hverdags-wellness

Hvad er hverdagsforkælelse for dig? Hos vores ambassadør Marlene Lentz er beautyprodukter ren forkælelse, og hun er dybt afhængig af dem. Læs med her, hvor Marlene fortæller om sine produkter og beautyrutiner.

Af Marlene Lentz @maltheogmathildesmor

Tid til mig

Hej, jeg hedder Marlene, og jeg er afhængig at beautyprodukter! Bum, så er det sagt, og det føles godt at få det ud. Okay, afhængig er måske en overdrivelse, men jeg vil uden tøven kalde mig selv for en kæmpe produktnørd. Det startede allerede som 13-årig, da min søde mor tilsyneladende ikke kunne holde ud at se på min urene hud og venligt introducerede mig til min første flaske Clearasil. Stille og roligt voksede interessen for produkter til kropspleje, hårpleje og ikke mindst indvendig skønhedspleje i form af kosttilskud, olier og diverse kollagentilskud. Produkter er for mig en kombination af nødvendig vedligeholdelse og ren luksus-egoisme-tid. Jeg synes, det er pissespændende at se resultaterne, og så nyder jeg det virkelig, når jeg kan lukke døren til badeværelset og indhylle mig i scrubs, dufte og lækre olier. Det er ”mig-tid” af den allerbedste slags, og det afstresser mig langt mere end en film på Netflix eller at strikke en sweater.

Bodyscrub

Jeg afrenser min hud morgen og aften – UDEN undtagelser! Det er en rutine, som er lige så fast som at børste tænder. Men flere gange om ugen gør jeg også lidt ekstra for mig selv. En af de ting, jeg prøver at få tid til en gang eller to om ugen, er en scrub af hele kroppen. Jeg er især vild med de grove scrubs, som rigtigt kan mærkes. Scrubben fra Australian Bodycare er uden sammenligning en af de bedste, jeg har prøvet til prisen. Min hud bliver blød, og jeg har den skønneste friske og rene fornemmelse bagefter.

Australian Bodycare Body Scrub til 139,95 hos Helsam

Festklar med face mask

Udover mine faste rutiner er en ansigtsmaske virkelig følelsen af ekstra selvforkælelse for mig. Jeg bruger en ansigtsmaske cirka to gange om ugen, og alt efter min huds tilstand vælger jeg, om det skal være en dybderens-, fugt- eller peeling-maske. Her op til julens fester er det ekstra vigtigt, at huden stråler, og derfor kan en ”glow-maske” være en rigtig god idé. PHAT masken fra Ole Henriksen er en mild kemisk peeling, der efterlader huden med en mere ensartet hudtone og den smukkeste glød, og for mig er den et absolut must have, når jeg vil have festklar hud. Masken dufter fantastisk, og jeg får virkelig følelsen af en ”home facial”.

Ole Henriksen PHAT maske til 500,- hos Beauty Team

Treat time

Hvis du ikke kender produkterne fra Rituals, så er du seriøst ”in for a treat”. Personligt er jeg faldet fuldstændig for deres Sakura serie, som har den skønneste duft af kirsebærblomst. Når jeg skal forkæle mig selv lidt ekstra, napper jeg en time i badekarret med masser af det duftende badeskum. Skal det gå lidt hurtigere, tager jeg deres Shower Oil med i brusebad, og vupti: silkeblød og gennemfugtigt hud med en smuk glød til mig.

Badeskum til 120,- hos Rituals
Bruseolie til 75,- hos Rituals

Er du blevet inspireret til at forkæle dig selv mere i hverdagen? Følg Marlenes råd, og giv dig selv lidt ekstra wellness-følelse på en grå mandag. Og hvis mig-tid også rimer på selvforkælelse for dig, så tjek vores indlæg om mindfulness og selvforkælelse.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.