Venindedag i centret

Venindedag i centret

Katja og Heidi er både gode veninder og gode til at shoppe. De forevigede deres venindedag i centret, hvor der ikke manglede noget – og det kom der denne fine reportage ud af.

Fra mode til interiør + lidt praktisk shopping

Vores dag i centret blev især brugt på at finde tøj, men vi kan også altid finde lidt plads til de praktiske hverdagsting, som fx indkøb af et tørrestativ. Vi sætter altid tid af til at gå i boligforretninger. Vi går begge op i vores boligindretning, og det er vigtigt at holde sig opdateret på, hvilke nyheder butikkerne har.

Tålmodighed er en dyd, når man skal prøve hele butikken

Med udsigt til en sommer herhjemme var vi nødt til at udvide tøjskabet og finde skønne sommerlooks. Det er slet ikke nemt at vælge imellem alt det fine tøj, derfor måtte det hele prøves på. Og selvom der går shop-amok i den, har vi altid tid til lidt sjov og ballade, også når slutspurten sættes ind.

Shoppetid er venindetid

En shoppetur handler ikke alene om at shoppe, det handler også om god tid sammen som veninder. Vi plejer gerne at nyde en speciel kaffe, som vi ikke lige får derhjemme.
Normalt slutter vores shoppetur med, at vi tager take away, en lækker vin og noget bland selv-slik med hjem. Men da vejret var så skønt, valgte vi denne dag at køle ned med noget lækkert fra Paradis.

Fik du også lige lyst til hygge og shoppe? Få inspiration til dit 2020 look lige her.