De største tendenser i 2020

Hello 90’s! Er du klar til oversize blazers, puffede kjoler, fløjl og ægte Beverly Hills 90210-vibes? Ja? Så er du ret klar til at gå ned af 2020-catwalken sammen med os!

De bløde pasteller

Limegrøn, skinnende gul og grå er ikke til at komme udenom lige nu, men hvis du heller ikke er interesseret i at skifte hele garderoben ud med limegrønne rober, kan vi heldigvis meddele, at de bløde pasteller også er kommet for at sige hej. Særligt pastel-lilla har gjort sit indtog på modescenen, og vi er SÅ meget med på det. Åh, den smukkeste solkyssede hud svøbt ind i lilla og en drink til – vi er jo klar!

Strikveste til 300 kr. fra Message
A-View kjole til 549 kr. fra Message

Det kan ikke blive stort nok

Skal der være fest, så lad der være fest! Har du nogensinde drømt om at smide en drink i hovedet på nogen, mens du er iklædt århundredets pufærmer a la Alexis Colby fra Dollars? Så er det nu, du skal slå dig løs (altså, undtagen dét med drinken). I 2020 skal du nemlig gå efter key items som oversize blazers, veste eller store, ballonformede kjoler, som nemt kan styles op eller ned med enkle detaljer, så det passer til enhver anledning.

Cremefarvet blazer til 500 kr. fra Message
Stella Nova kjole til 1199,95 kr. fra Affäire
Sandaler til 249 kr. fra Deichmann

Meget mere mønster

Åh, et godt print er lige til at blive glad i låget af, og modebilledet 2020 er i dén grad præget af fine tendenser som prikker, tern og dyreprint. Gå især efter polkaprikker – her er nemlig både de små, de overdimensionerede, de diskrete og de vilde blevet spottet på catwalken. Altså, så bare for at opsummere: Du må køre oversize print og stærke farver i ét og samme outfit, og vi er helt nede med det!

Guldfarvet kjole til 399,95 kr. fra Vila
Bronzefarvet kjole med sorte prikker til 599,95 kr. fra Vila 
Cremefarvet Stella Nova kjole til 1199,95 kr. fra Affäire 

Skal der sneaks til de nye outfit? Så læs vores guide til sneakers til hele familien her.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.