Smykkemoden 2020: Nyt år, kendte tendenser

Ligesom i 2019 (og ja, altid) er smykker en uundværlig og vigtig del af moden i 2020. Smykker er i det hele taget en detalje, der giver dit outfit lidt mere personlighed og lidt mere wow-faktor. Så her får du tre glimtende smykketendenser, der helt sikkert skinner igennem i 2020 – hvis du forstår.

Som perler på guld

Det elegante naturmateriale tager en tur mere i det nye år. Har du tænkt over, at når man stammer fra en østers, er det svært ikke at være fint på den? Og det vil du helt sikkert også føle dig − altså på den gode måde, når du tager de smukke perlesmykker i ørene og om halsen.

Halskæde med perle, 299,- fra Pilgrim 
Ørering med perle, 199,- fra Pilgrim

Let og minimalistisk

Som på så mange andre områder, er det moderne at skære det overflødige væk. Derfor må du godt vælge simpelt og sikkert i år. De minimalistiske smykker går nemlig aldrig af mode. For lige så lette, som de er at se på, lige så lette er de at sætte sammen med dine andre smykker. Og netop det at kombinere forskellige halskæder i forskellige længder hitter i 2020.

Halskæde med sten, 2499,- fra Vibholm guld og sølv
Ørestikkere med sten, 2999,- fra Vibholm guld og sølv

Bling i regnbuens farver

Farverige sten er endnu et levn fra smykkemoden 2019. De har den fordel, at de kan sætte kulør på et ellers farveløst look, og så er de smukke og festlige. Lidt ligesom tivolikrymmel, bare på den stilede og ikke spiselige måde. Derudover er de farverige smykker også nemme at kombinere med andre smykker.

Armbånd med farvede sten, 395,- fra Vibholm guld og sølv
Ring med farvede sten, 295,- fra Vibholm guld og sølv

Hvilken stil vælger du mon at lade dig friste af?

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.