På smykkejagt med Sarah Lykke: Mine favoritter til sensommeren

Vi har sendt vores ambassadør Sarah Lykke på smykkejagt i centret for at finde de fineste smykker til sensommeren. Sarah er super god til at mikse og matche smykkerne, så de både kan bruges til de mange fester, sæsonen ofte byder på. Men også lidt mere nedtonet til hverdagen, som jo også er i fuld gang igen. Hun deler sine pletskud med jer lige her:

Af Sarah Lykke – @sarahlykkeforgaard

Det er ingen hemmelighed, at jeg har en svaghed for smykker. Jeg synes nemlig, at smykker kan være med til at pifte et klassisk (og til tider kedeligt) hverdagsoutfit op. Jeg har været en tur i Rosengårdcentret for at finde mine yndlingssmykker til sensommeren. Her har jeg i min søgen efter fine og anderledes smykker fundet nogle utrolig fine bud på de perfekte sensommersmykker.

Farverige smykker hos Guldsmed Guldsteen

Jeg startede med at besøge Guldsmed Guldsteen, der har ligget på torvet midt i Rosengårdcentret i mange år. Jeg tror ofte, at man forbinder en traditionel guldsmed med meget dyre smykker. Hos Guldsmed Guldsteen har de dog noget til alle aldre, anledninger og priser. Jeg var på udkig efter nogle farverige smykker, der både kan passe til de sidste lune sommeraftener og samtidig pifte en almindelig t-shirt og et par jeans op til hverdag. Jeg blev for første gang nogensinde præsenteret for Susanne Friis Bjørner og forelskede mig fuldstændig i hendes smukke og farverige univers.

Susanne Friis Bjørner armbånd til 1050 kr. fra Guldsmed Guldsteen
Hoops øreringe med perler til 149,95 kr. fra Pilgrim
Stine Goya halskæde til 500 kr. fra Butik Affäire
Pernille Corydon halskæde m. rundt vedhæng til 600 kr. fra Butik Affäire

Kreativ smykkeleg hos Butik Affäire

Efter mit besøg hos Guldsmed Guldsteen besøgte jeg den farvestrålende og smukke Butik Affäire, der forhandler et hav af skønne mærkevarer til kvinder. Blandt deres smukke kjoler, nederdele og andre styles forhandler de også et stort udvalg af smykker til den modebevidste kvinde. De forhandler nogle utrolig klassiske smykker, der alle alligevel har et tvist af farve, en anderledes form eller andre skønne detaljer der er med til at pifte sensommergarderoben op. Jeg forelskede mig både i flere smykker fra Pernille Corydon, Stine A og Stine Goya. Smykkerne fra Stine A lægger især op til at bruge sin kreativitet, da flere af smykkerne forhandles enkeltvis, hvilket giver mulighed for at skabe nogle sjove og finurlige udtryk.

Stine A ørering med sten til 520 kr. fra Butik Affäire
Rund ørering med sten til 99 kr. fra Pilgrim

Budgetvenlige smykker hos Pilgrim

Afslutningsvis besøgte jeg Pilgrim, der har et stort udvalg af fine og yderst budgetvenlige smykker, der passer til de nyeste trends. Her faldt jeg over nogle virkelig fine øreringe med smukke perler i de skønneste varme nuancer, hvilket passer perfekt til sensommeren. De har et stort udvalg af både sølv- og guldsmykker, og derfor er det let at lade sig friste, uanset hvilken anledning man skal bruge smykkerne til.

Stine A love rainbow ørering til 260 kr. fra Butik Affäire
Stine A hoop med perler til 320 kr. fra Butik Affäire
Bogstav vedhæng til 149 kr. fra Pilgrim
Guld halskæde til 129 kr. fra Pilgrim

Fine smykker til solbrun hud og sensommerfester

Jeg har ladet mig inspirere af den sidste sommersol, de lune sommeraftener og den solbrune kulør ude i de mange inspirerende butikker i Rosengårdcentret. Jeg synes, varme nuancer er så smukke til en brun sommerkulør. Samtidig passer de smukt til de mange arrangementer, der afholdes på denne tid. Jeg har valgt at sammensætte nogle fine guldsmykker fra Stine Goya, Pernille Corydon, Pilgrim og Susanne Friis Bjørner. Disse har alle nogle fine detaljer bestående af sten, farver og skønne former, der giver et elegant og smukt udtryk.

Susanne Friis Bjørner halskæde med blå sten til 435 kr. fra Guldsmed Guldsteen
Susanne Friis Bjørner dråbe halskæde med sten til 615 kr. fra Guldsmed Guldsteen
Pernille Corydon sølv hoops til 600 kr. fra Butik Affäire

Pift dit basic-outfit op med smykkerne

Sidst på sommeren kan man også risikere, at vejret bliver køligere. Selvom de varme nuancer er skønne til sensommeren, kan man også sagtens have dage, hvor man hellere vil rocke et par blue jeans og en almindelig basic t-shirt. Her ville jeg i stedet tilsætte nogle fine sølvsmykker. Det giver et mere råt men stadig feminint udtryk. Derfor har jeg valgt at style to halskæder fra Susanne Friis Bjørner samt et par store hoops fra Pernille Corydon. Den blå sten samt de køligere nuancer passer så flot sammen med et klassisk outfit.

Pernille Corydon sølv hoops til 600 kr. fra Butik Affäire
Susanne Friis Bjørner øreringe med blå sten til 385 kr. fra Guldsmed Guldsteen

Det er ganske simpelt at kombinere forskellige brands og styles, når det gælder smykker. Sommetider handler det blot om at eksperimentere med de forskellige farver og former for at finde det optimale udtryk.

Tak til Sarah for den fine smykkeguide.

 

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.