Moderne smykker inspireret af Norden

Hvilke smykker trender i øjeblikket, og hvordan skal de mikses? Smykker er individuelle og personlige, og det er vigtigt, at dine smykker passer til dig. Vi var forbi Pilgrim for at se og høre om de smykker, der er fremme lige nu.

Rustikt og guddommeligt

Pilgrims nyeste kollektion ”The Savage Beauty of the North” består af lidt grovere og rustikke smykker, som samtidig har et let og delikat udtryk. Kollektionen er skabt med inspiration fra de magtfulde, nordiske skæbnegudinder Urd, Verdandi og Skuld, og det kommer blandt andet til udtryk i smykkernes gammeldags forarbejdning med bankede overflader og mat guldbelægning. Det lyder helt poetisk, ikke? Det synes vi også, at smykkerne er.

Guldbelagt halskæde med to vedhæng, 249,- fra Pilgrim
Creoler med glasvedhæng, 199,- fra Pilgrim
Armbånd prydet med kugler og vedhæng, 299,- fra Pilgrim

Smykkemiks med magiske kræfter

Mystikken og magien fra de nordiske gudinder, der omkranser kollektionen, giver detaljeret liv til de chunky statementsmykker. Hos Pilgrim fortæller de, at guld og sølv stadig er de dominerede farver i smykkemoden, men hvis du er vild med den populære rosegold, holder den også stadig. Og så handler det meget om at mikse smykkerne, hvor der førhen var lidt flere ”regler”. Du kan sagtens have både øreringe, halskæder, armbånd og ringe på samtidig – og der er ingen af delene, der er mere moderne end andre. Hos Pilgrim ser de en tendens til, at folk ikke er så bange for at mikse længere, eller for at det bliver for voldsomt, men bare giver den gas. Og det er lige sådan, det skal være.

Halskæde med lys brun marmoreret vedhæng, 249,- fra Pilgrim
Sølvbelagte statement-øreringe, 249,- fra Pilgrim
Slangeøreringe prydet med Preciosa-krystaller, 249,- fra Pilgrim
Guldbelagt statement-ring med ovalt skjold, 249,- fra Pilgrim
Guldbelagt halskæde med to vedhæng, 249,- fra Pilgrim
Guldbelagt amulet med et råt ridset mønster, 199,- fra Pilgrim

Råt og klassisk

Den skandinaviske minimalisme, der blander sig med det rustikke udtryk er übercool, og den rå, men klassiske stil går også igen i de ure, der er fremme lige nu. Maskuline ure er især populære, og så fremhæver de også lænkekure med farvet baggrund hos Pilgrim. Find det, der passer bedst til dig, og mix den klassiske stil med den mere rå for et stærkt og personligt look.

Ur, 999,- fra Pilgrim
Øreringe med lys brun marmoreret halvædelsten, 199,- fra Pilgrim

Skal der også smykker på din ønskeseddel til jul?

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.