Karoline guider: Sådan styler du din strik

En blød og varm striktrøje er fast inventar i efterårsgarderoben. Men nogle gange kan det være svært at finde på andre måder at have den på end ”bare” til et par jeans. Karoline guider dig til 3 måder, du kan style din strik.

Af Karoline Boysen – @novelbyk

Sæt 1:

Noget af det, jeg allerbedst kan lide ved efteråret er, at jeg igen får mulighed for at hoppe i de varme stiktrøjer. En ting er, at jeg synes, de er pæne, og så er de bare så behagelige at have på. Jeg kan godt lide at blande materialer og lave kontraster med mit tøj, og derfor er jeg også ret vild med kombinationen af en stor og ulden strik sammen med en shiny silkekjole. Looket er en smule oversize og har et casual udtryk, som jeg ville bruge til hverdag.

Gestuz, gul strik til 999,95 kr. fra Companys
Copenhagen Luxe, mønstret kjole til 699,95 kr. fra Tryde Andrés

Sæt 2:

Hvis man ikke er så meget til det oversize look, kan man style en stor strik med en stram nederdel. På den måde fremhæver man stadig nogle af kroppens former, så man ikke forsvinder helt. Her har jeg valgt at sætte et par farvede strømpebukser til for at gøre looket mere iøjnefaldende. Strømperne har jeg valgt i samme farveskala som strikken, så der er nogle nuancer i looket, som går igen.

Gestuz, gul strik til 999,95 kr. fra Companys
Ternet nederdel fra Companys
Hårelastik til 129 kr. fra Companys

Sæt 3:

Dette er nok mit personlige favoritlook. Jeg er vild med den blå og gule farve sammen. Jeans er for mig altid en vinder og særligt med lidt vidde i benene – det ser nemlig altid godt ud med en høj stilet eller en støvle til. Jeg har tilføjet en mønstret, blå skjorte under strikken og rullet ærmerne på strikken op, så de to kontraster tydeligt ses. Og så har jeg piftet det hele op med en oldschool perlekæde for at gøre looket sjovt og feminint.

Gestuz, gul strik til 999,95 kr. fra Companys
MbyM skjorte til 500 kr. fra Message
Global Funk jeans til 600 kr. fra Message
Perlekæde til 89,90 kr. fra Glitter

Har du fået inspiration til at style din strik på en ny måde? Gør Karoline kunsten efter, så er du klar til at indtage efteråret med lunt og stilfuldt.

Pssst… Skriger din indre fashionista på mere mode? Så tjek også Karolines bud på 4 par efterårssko.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.