Tre hyggelige indretninger til den kolde tid

Kolde og mørke dage kræver lidt ekstra varme inden døre – og ikke kun i radiatoren. Du kan sagtens skabe vinterhygge og ny indretning uden at omrokere hele hytten. Vi giver dig tre forskellige indretningslook, så du kan finde det, der passer bedst hjemme hos dig.

Vinterfarvelade

Hvis du er glad for farver, er det især oplagt at give den lidt ekstra gas på interiørfronten i de kolde måneder. Det skaber nemlig varme og glæde, og du kan sagtens mikse kolde og varme toner. Se bare, hvor smukt de blå glasvaser gør sig sammen med den brændte orange. Tæpper varmer både øjet og fødderne, og stearinlys er helt obligatorisk – måske i en flettet lanterne som her?

Mørkeblå Hammershøi lysestage til 129,95 hos Rosengårdens Isenkram
Mørkebrunt lammeskind til 299,95 (799,95) hos Rosengårdens Isenkram
Mønstret ryatæppe til 178,- hos Søstrene Grene
Orange velourpude til 899,- hos Bolia
Blå glasvase til 113,- hos Bolia

Med frost og pastel

Du kan også vælge at gå den modsatte vej og vælge kolde farver i stedet for varme. De kolde farver matcher årstidens toner, og det ser smukt og stilrent ud i vinterhjemmet. Vær ikke nervøs for, at looket bliver for koldt i udtrykket – så længe du vælger varme materialer som velour og bløde tæpper, kan det sagtens mikses med glas og potter i koldere farver og materialer. Lad dig inspirere af billederne her, og find dine favoritter i centret.

Gråmeleret potteskjuler med stel til 349,- hos Bolia
Grå pude med struktur til 699,- hos Bolia
Grå puf til 5499,- hos Bolia
Lyserød velourpude til 88,- hos Søstrene Grene

Goldt ude, grønt inde

Brune og grønne nuancer er bare altid lækkert og giver en rolig følelse af at være tæt på naturen. Især om vinteren, hvor træerne er nøgne, og der ikke er meget grønt at kigge på udenfor. De brune naturfarver giver varme til hjemmet, og et lammeskind skaber lune fornemmelser – og så er det helt vidunderligt at træde ud på om morgenen eller lægge på sofaen som et ekstra varmt underlag til de hyggelige aftener.

Lysebrunt lammeskind til 249,95 (399,95) hos Rosengårdens Isenkram
Cremefarvet velourpude til 99,95 (normalpris 199,95) Rosengårdens Isenkram
Brune glasfyrfadsholdere til 29,95 hos The & idé
Grøn pude med mønster til 499,- hos Imerco Home

Hvordan skal dit vinter-hygge-hjem se ud? Du kan jo overveje at sætte prikken over i’et med de hotteste blomster lige nu – nemlig de tørrede. Se Frejas DIY-guide til tørrede blomster.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.