Matas anbefaler: 6 uundværlige til festivalen

Der er ingen grund til at slæbe den helt store beauty box med på festival. Den matcher ligesom ikke helt konceptet med at bo i telt og springe det daglige bad over. Men en lille én må man godt tage med. Og så er det jo med at vælge de helt rigtige ting at putte i den. Og hvem bedre til at hjælpe os med det end de søde piger fra Matas?

Vi gav dem en udfordring: Hvis I kun måtte vælge 6 ting, hvilke skulle det så være? Svaret får du her:

Håndvask på tube

Desinfektionsgel er måske verdens mest undervurderede produkt, som vi vil vove at påstå i tidens løb, har reddet mange mennesker for en omgang Roskilde-syge. Den er handy at have med i en lille taske, så du kan få glæde af den fx inden du skal spise, når du har rørt ved penge eller efter et besøg i de famøse toiletbåse.

Desinfektionsgelen fra Matas’ eget mærke er en sikker vinder – den er både vegansk, uden parfume og deklareret i samarbejde med Astma-Allergi Danmark.

Matas Medicare Desinfektions gel 85% – 19,95 kr. fra  Matas

Hårvask på tube

Det er ikke kun håndvasken, der fås på tube. Det gør hårvasken heldigvis også – i form af tørshampoo. Med sådan en i tasken kan du friske det fedtede festivalhår op in no time  – og dermed udskyde hårvasken et par dage. Matas’ Dry Shampoo giver ovenikøbet også lidt ekstra volumen til håret, så du kan samtidig bruge det som styling-produkt og lade volumen-sprayen blive derhjemme. Det er jo med at optimere pladsen.

Matas Striber Dry Shampoo 200 ml – 49,95 kr. fra Matas

Renserutinen festival-edition

Alt-i-én-produkter er geniale til festivaler og rejser. Igen – det handler om pladsoptimering. Renseservietterne fra Matas kan både bruges til at rense makeup, øjenmakeup og festival-snavs af huden. De indeholder antioxidativ E-vitamin, der blødgør og beskytter og glycerin, der bevarer hudens naturlige fugtbalance. Så de har heller ikke den udtørrende effekt på huden, som nogle renseservietter kan have. Og nå ja: Så er de også Svanemærket, veganer-venlige og helt uden parfume. Det kan man da virkelig kalde alt-i-én.

Matas Renseservietter Normal Hud – 29,95 kr. fra Matas

Ét rul, der holder hele festivalen

5Days DEO er sådan set ikke et produkt, du behøver tage med på festivalen. Du skal bare bruge den lige inden, du tager afsted. Her er der nemlig tale om en deodorant, der bremser svedproduktionen så effektivt, at den holder dig fri for svedluft i hele 5 dage – bare ved en enkelt påføring! ”Det lyder som noget kraftigt stads”, tænker du måske. Men 5Days DEO bærer faktisk Astma-Allergi Danmarks mærke og er helt uden parfume. Truckervask go home!

Ekstra bonus: 5Days Deo virker også mod sure tæer. Det bliver dine sneaks helt sikkert glade for!

Safety5 5Days DEO Women – 159,95 kr. fra Matas

Modstå regn, sved og glædestårer

Der er en vis sandsynlighed for, at du støder på mindst én af ovenstående ting, når du er på festival. Så du har naturligvis brug for en vandfast mascara. Matas anbefaler den fra Nilens Jord. Den har en rigtig god børste og hverken drysser eller klumper, så den er meget nem at tage på, hvilket jo er meget belejligt, når det sandsynligvis skal foregå foran håndspejlet i et telt. Den er fri for parfume. Og så kan vi jo godt lide, at det er et dansk produkt (det er alle de anbefalede produkter faktisk, bortset fra det næste).

Nilens Jord Waterproof Mascara – 194,95 kr. fra Matas

Reparations-makeup

Efter at par dage med meget lidt søvn og alt for meget alkohol, kan huden godt begynde at se lidt træt ud. Men så er det godt, du har solskinspudder med. Det absolut perfekte værktøj til at forvandle tømmermændshud til sommerglød. Matas-pigerne anbefaler Matte Bronzer fra NYX. Den kan nemlig bruges i hele ansigtet, og så er den mat, så du undgår, at huden kommer til at skinne og se fedtet ud. Bronzeren fra NYX fås i 3 forskellige nuancer. Vi spår, det bliver din go-to – også efter festivalen.

NYX Professional Makeup Matte Bronzer – 89,95 kr. fra Matas

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.