Fordi tøj har ingen alder

Vi giver normer og ”det kan man da ikke”-mentalitet et spark sammen med stylist Fadi Morad. Hvordan du klæder dig bør nemlig hverken handle om at være ung eller gammel, men om at have det fedt. Vil du være med?

Kom som du er

Har du nogensinde hørt dig selv sige ”ej, det er jeg for gammel til” og lagt tøjet tilbage på hylden? Så er vi og stylist Fadi her for at fortælle dig, at det er der ikke noget, der hedder! Da Fadi fandt tøj til vores seneste magasin, gik han ikke efter at finde ”alderssvarende” tøj. Han gik efter at finde cool tøj, som vores smukke model ville se blændende godt ud i, og som ville matche hendes personlighed. Og resultatet taler for sig selv: Din alder er ligegyldig, og du kan klæde dig, lige som du vil.

Hav en fest!

Den eneste huskeregel, du skal gå efter, er, at du skal have det sjovt med at klæde dig på. Og hvis du som mange andre også har lidt mere tid derhjemme, end du plejer, så brug nogle timer på at rydde op i garderoben og finde nye sammensætninger. Måske kan du endda lave et lille modeshow for dig selv eller din husstand? Så længe du har det sjovt og finder frem til noget, der gør dig glad, afslappet og giver dig den dér kick-ass følelse af energi, overskud, lykke og attitude! Det er nemlig dét, tøj kan. At give dig følelsen af dig, når du har det allerbedst.

Så … Næste gang, du tænker, at noget er for meget, for ungt, for gammelt eller noget helt andet, så husk, at det kun er dig, der bestemmer, hvad du iklæder dig. Og hey: Hvis du mangler lidt forårsinspiration til garderoben, så læs vores forårsguide her.

Vi tager forbehold for skrivefejl.