Inspiration til at strikke selv uanset niveau

Strik selv uanset niveau

Den kolde vinter flyver nærmest afsted, når man har det helt rigtige tidsfordriv. Inden du spærrer dig inde i ly mod vinterkulden, så læn dig tilbage og lad dig inspirere af denne artikel. Når du først er begyndt at strikke, er det svært at holde op igen. Om du er nybegynder eller erfaren, kan du finde et projekt, der passer dine evner og din tålmodighed. Panduro Hobby har fået fyldt garnsortimentet op, så du kan lade sig inspirere af alle de forskellige farver og materialer.

Vælg det rigtige garn

Der kan være forskel på, hvor let garnet er at strikke med. Molly garn er lavet af 100% akryl. Garnet er tykt og blødt, og er derfor også meget velegnet til huer, halstørklæder og puder. Akryl er et syntetisk fiber, som kan fremstilles i mange forskellige farver og strukturer. Du kan for eksempel få en variant, der minder om uld.

Strik for et godt formål

Kom forbi Panduro og strik et bidrag til SOS Børnebyerne! Fra d. 29 jan.- 4. feb. strikker vi sammen et laaangt halstørklæde. For hver cm. du strikker på vores fælles halstørklæde, donerer vi en krone til SOS Børnebyerne. P.S. Som tak for hjælpen får du en sød stofpose!

Mange tak til Järbo Garn som donerer garnet til halstørklædet.

Start med et let projekt og følg en opskrift

Nina fra Panduro er selv nybegynder, når det kommer til at strikke, men hun startede med at kaste sig ud i et let nybegynderprojekt, nemlig et par retstrikkede pulsvarmere. Hun har selv et råd til andre, der også gerne vil i gang med at strikke:

-Mit bedste råd til andre nybegyndere er at læse opskriften grundigt igennem og se på billederne. Og stress dig ikke igennem arbejdet. Tag den tid, det tager, fortæller Nina.

Leg med farverne

Der findes garn i forskellige farver og forskellige kvaliteter, som passer til nybegyndere såvel som erfarne strikkere. Hos Panduro har de fyldt sortimentet godt op, så du kan vælge lige hvad der passer ind i din smag. Prøv dig frem med farvekombinationer, og miks gerne farverne på kryds og tværs.