Disse støvler bærer dig gennem 2020

Du kan lige så godt sadle op og gøre klar til at tage med på prærien. I år kommer du nemlig ikke udenom cowboystøvlen. Og hurra for det, for den er hamrende cool og kan styles med alt. Vi har fundet fem par, som du kan shoppe i centret lige nu.

Howdy cowboy

Selvom vi er på vej mod foråret, er en støvleinvestering slet ikke nogen dårlig idé. Støvler er altid på mode, og du kan bruge dem med bare ben til sommer, til jeans og til kjole og strømpebukser, mens vejret stadig er køligt. I år går vi western, og det er det perfekte add-on for at give dit outfit lidt kant. Kort sagt har vi fat i en rigtig statement-støvle, og selvom den er noget af det allermest moderigtige lige nu, er det også et godt køb på lang sigt – for cowboystøvlen har det altså med at vende tilbage gang på gang, og vi er vilde med det.

Sorte Tamaris støvler til 500,- fra Skoringen

Grønne Bella Moda Shoes ruskindsstøvler til 999,95 fra TOPS

Hvordan styler du støvlen?

Vi startede med at sige, at den kan styles med alt. Og det kan den. Noget af det bedste ved cowboystøvler er, at hælen ofte har en højde, der er til at holde ud at gå i, og som hverken er for høj til hverdag eller for lav til fest. Støvlens svar på den gyldne middelvej. Og når det kommer til at vælge farve, materiale og skafthøjde, skal du gå efter det, der passer bedst til din garderobe, og som du synes er pænest og mest behageligt. Det hele går nemlig an, bare de skriger af ”yeehaw”.

Lyse Billi Bi ruskindsstøvler til 1399,- fra TOPS

Sorte Billi Bi støvler til 1799,- fra Skoringen

Nogle dage er jeans-dage, andre dage er kjoledage. Men alle dage er cowboystøvle-dage. Par støvlerne med alt fra afslappede og übercool mom jeans og en skjorte med en sweater over til flagrende kjoler. Gå all in på cowboyder-looket med denim fra top til tå og et western-inspireret bælte, men husk at mixe med feminine detaljer, så looket ikke bliver alt for hårdt eller fastelavnsagtigt. Støvlerne kommer især til deres ret, når de sættes sammen med elementer med feminine print og fine silhuetter. Det meste kan lade sig gøre, og det vigtigste er som altid, at du føler dig godt tilpas – så ser du nemlig også bragende godt ud.

Mørkebrune læderstøvler til 1100,- fra TOPS

Hvilken cowboystøvle bliver mon din favorit i år?

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.