Marlene Lentz anbefaler: Sommer-outfits til børn

Rosengårdcentrets ambassadør Marlene Lentz har været i Name It for at finde sommer-outfits til hendes små søde sommerbørn Malthe på knap 4 år og Mathilde på 5 år. Hun deler sine fund, og tankerne bag, med dig lige her:

Af Marlene Lentz, @maltheogmathildesmor

Outfit 1

De mørkeblå shorts og den mega fede T-shirt er et godt eksempel på ovenstående. Dette er et sæt tøj, jeg sagtens kunne se mig selv i, men samtidig synes jeg, det er så fint på Mathilde. Leopard-klipklapperne er super fede, og også mega in, og passer jo næsten til alt.

T-shirt 129,95 kr. fra Name it
Shorts 159,95 kr. fra Name it
Klipklappere 149,95 kr. fra Name it

Outfit 2

Lidt mere Leo, fordi hverken Mathilde eller jeg kan få nok af det. Jeg er vild med, at den pink går diskret igen både i nederdel og T-shirt, og sandalerne kunne jeg ganske enkelt ikke få af hende igen.

Nederdel 179,95 kr. fra Name it
T-shirt 119,95 kr. fra Name it
Sandaler 149,95 kr. fra Name it

Outfit 3

Malthe er i gennemført camouflage, hvilket er hans absolutte farvorit p.t.  Materialet er lækkert og blødt og super slidstærkt, hvilket jeg sætter stor pris på med en knap 4-årig dreng, der gerne opholder sig på fliser eller i en mudderpøl hele dagen i børnehaven. Mathilde er i leo igen, men denne gang i nogle super fine blå/pink farver. Dragten er blød som smør og nem for hende at få af og på i forhold til toiletbesøg und so weiter. Og så er prisen så fin, at man sagtens kan købe flere.

Leoparddragt 89,95 kr. fra Name it
Camouflage T-shirt 119,95 kr. fra Name it
Camouflage shorts 99,95 kr. fra Name it

Outfit 4

 

”Future king has arrived”. Jep, den er god nok. Løvernes konge er jo fra dengang, jeg var barn, og jeg ELSKER, at mine unger er begyndt at se den også. Denne bluse er dejlig let og perfekt til det danske sommervejr, der nogle gange godt kan være lidt køligt.

Bluse 129,95 kr. fra Name it

Outfit 5


Jeg kan ikke nævne tøj fra Name It uden også at nævne deres cowboybukser!! Jeg HADER selv at gå i cowboybukser, da jeg ikke rigtig føler, at der er plads til min krop i dem. Det er super vigtigt for mig, at mine børn ikke er ”hæmmet” i det tøj, de har på, og de skal kunne klatre, kravle og hoppe lige så tosset, de vil, og ikke mindst nemt kunne tage tøjet af og på selv. Derfor har jeg altid undgået cowboybukser til dem, hvilket egentlig har ærgret mig, da det jo er langt mere slidstærkt materiale end stof. Name It laver de lækreste cowboybukser med en smule elastik i, der gør, at ungerne nemt kan bevæge sig i dem. De kan spændes ud og ind i taljen, så de passer perfekt, og de er absolut de ENESTE cowboybukser, jeg køber til dem. Og så er de begyndt at lave de sødeste og sjoveste bluser, og T-shirts med alle ungernes farvorit-figurer fra tv fx Paw Patrol, eller som her: Gurli gris. Ungerne elsker dem!

Bukser 199,95 kr. fra Name it
Gurli gris T-shirt 129,95 kr. fra Name it

 

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.