Tid til sokker (i sandalerne) igen

Tid til sokker (i sandalerne) igen

Det er snart slut med bare tæer og derfor også tid til at kigge ind i, hvad centret kan byde på af sokker til ham, hende og børn. Vi har tjekket op på, hvad ’reglerne’ for sokker er i øjeblikket, og det viser sig simpelthen, at der ikke er nogen! Vi har de tykke, de tynde, dem med glimmer og dem med striber – og så kan vi afsløre, at det lige nu er på højeste mode at sætte sokker til sandalerne. Ja, du læste rigtigt. Så hvis du ikke er helt klar til at smide sommerskoene, må du gerne holde fast lidt endnu.

Kom glimmer på

Hvis du er én af dem, som tilslutter dig dogmet om, at alt er bedre med glimmer, så vil du elske de her sokker. Altså, se dem lige! Det er ret umuligt ikke at blive glad i låget. Glimmersokker er sååå fine til et par bare sommerben, de kan bæres i stiletter, og når temperaturen falder, og du har lange bukser på, kan det altså virkelig hjælpe på humøret at vide, at der gemmer sig glimmersokker i støvlerne (vi kan ikke forklare det, men det virker).

Fersken/lilla sokker med glimmer til 39,95 kr. fra Companys
Guld/creme/lilla sokker med glimmer til 39,95 kr. fra Companys

Hop med på bølgen

Nogen kalder dem bølger. Andre kalder dem flæser. Vi kalder dem bare humørspredere! Indimellem skal der nemlig ikke mere end en lille bølge til at løfte noget fra almindeligt til festligt. Sæt fx et par sokker med bølgekant til et par sneakers, og lad den høje bølgegang blive en del af looket. Helt på den retro og cool 80’er måde. Ikke overbevist? Så tænk på, hvordan Jane fra Melrose Place altid rockede sokker, kondisko og kjoler – bare tilsat et skud 2020. Du kan selvfølgelig få dem i alle farver. Og det bliver nok også lidt svært at vælge, for vi er forelsket i dem alle sammen.

Lysegrønne sokker til 39,95 kr. fra ONLY
Lyse sandfarvede sokker til 39,95 kr. fra ONLY
Gråbrune sokker til 39,95 kr. fra ONLY

Et citat om dagen

Gode citater er ikke kun forbeholdt t-shirts og kaffekopper. Påfør dine sokker lidt livsvisdom og et par opmuntrende ord, og så garanterer vi, at det pludselig er meget sjovere at tage sokker på en mandag morgen. Særligt i disse tider, hvor vi alle har brug for lidt ekstra positiv energi, er citatsokker helt geniale. Både for dine medmennesker og dig selv. Og du må altså også gerne sætte dem til et par sandaler eller klipklappere, så hele verden kan få glæde af dem (jo, du må!).

Hvide tennissokker med sorte striber til 29,95 kr. i Jack & Jones
Hvide tennissokker med røde striber til 29,95 kr. i Jack & Jones

Når det bare skal være simpelt

Er du én af dem, der hører dig selv sige ”jeg skal bare bede om 7 ensfarvede par, så jeg ikke behøver at holde parceremoni på stuegulvet hver søndag, tak,” er de her lækre, ensfarvede modeller til dig. Sommetider skal man nemlig bare vælge dét, der virker, ikke? Deres dejligt tykke stof gør dem til de perfekte hverdagssokker, som går til det hele. Og så er de både rare at trisse rundt i på en fodkold morgen, og når der skal lidt finere tøj på banen.

Sorte sokker til 39,00 kr. fra Wagner
Sandfarvede sokker til 40,00 kr. fra Wagner

Ta’ Gurli med på tur

Hvis nogen har forstået, at livet bare er for kort til kedelige sokker, er det børn. Der skal ske noget, og der skal fart på. Og hvem er bedre til at hjælpe med dét end Gurli Gris? Sokkerne fås i meget små størrelser, som både kan være med til at opleve første skridt, skrigeture og dansegulvet foran Ramasjang. Vi er vilde med dem og, indrømmet: Liiidt kede af, at de ikke fås i voksenstørrelser. Godt at man kan bruge børnene som undskyldning, hva?

Grønne/grå/stribede Gurli Gris sokker, 79,95 kr. fra Name It
Bordeauxrød/blå/stribede Gurli Gris sokker, 79,95 kr. fra Name It

Tilbage er der bare at sige: God shopping. Vi håber, at du får så meget som muligt ud af sommerens slutspurt!

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.