Klæd dig på til skiferie

Uanset om du er en ægte skiaholic eller grøn på pisterne, så kommer du ikke udenom det vigtigste: Skiudstyret. For som de vil sige i Intersport og Colosseum: ”Du kan ikke købe dig lykkelig, meeen du kan købe et liftkort og en hulens masse skiudstyr”. Få deres anbefalinger her, så du har styr på de sidste deltaljer, inden du suser afsted.

Husk beskyttelse fra top til tå

Skihjelmen er muligvis dit allervigtigste udstyr. Sådan er dit hoved nemlig beskyttet. Og husk, det er jo ikke kun dig selv, men også de andre på pisten, der kan forårsage dit styrt. Mange steder er det faktisk et krav, at du har hjelm på. Den her er mere end bare en hjelm. Den både varmer og giver luft til ørerne og hovedet.

Det er ikke lige til at se, men det er til gengæld til at mærke: Der er stor forskel på skisokker. Derfor gør du dine fødder en tjeneste, hvis du vælger skisokker, der er ergonomisk rigtige, dvs. der er forskel på højre og venstre. De er tynde, der hvor de skal være tynde. Og de er kraftigere, der hvor de skal være kraftige.

Skihjelm til 899,95 fra Colosseum
Skistrømper til 249,95 fra Intersport
Skibukser til 1299,95 fra Colosseum

Se hurtig ud på pisten

Det er vigtigt, at skibriller sidder til ved næsen og i siderne, så det ikke trækker ind med kold luft, når du suser ned ad pisten. Her er valgt et orangeglas, som er et allround-glas, der både kan bruges, når det er overskyet, og når solen skinner. En ægte hurtig-brille, der både får dig til at se og føle dig ekstra hurtig.

Hue til 299,95 fra Colosseum
Luffer til 499,95 fra Colosseum
Skibriller til 499,95 fra Intersport

Tynde lag på lag på lag …

Du tænker måske, at hvis du ikke vil fryse, skal du have så tykt tøj på som muligt. Men det er faktisk ikke tilfældet. Du skal i stedet gå efter tynde lag − og mange af dem. Jo flere tynde lag, jo bedre isoleret er du. Og et af de tynde lag kan fx være den berygtede halsedisse eller buff, som det hedder, hvis du taler flydende skisk. Det er et kæmpe hit og laves bl.a. i lækker merinould, som slet ikke kradser.

Blå bluse til 599,95 fra Intersport
Skihjelm til 799,95 fra Intersport
Halsedisse til 219,95 fra Intersport

Handsken til dig, der er en ægte skinørd

Det er den anbefalede trefingerhandske. Og de er så smarte, at du kan beholde dem på, når du skal spænde dine støvler op og i.

Trefingerhandske til 599,95 fra Intersport

Tilbage er kun at sige: Rigtig god skiferie − pas nu på dig selv!

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.