Skab en oase i haven

Skab en oase i haven

Hvad skal man med badeferie, når man kan få haveferie? Transporttiden er kortere, du forstår sproget – og så er det tilmed også billigere! Vi har samlet lidt tips til, hvordan du kan nyde sommerferien i din have – eller andre skønne steder.

Læg alle lækkerier i samme picnickurv

Picnic betyder at tage maden (læs: og drikkelsen) med. Du kan tage den med på mikroeventyr i skoven, til vandet eller bare ud på græsplænen i baghaven. Og du kan fylde den med lige præcis dét, du har allermest lyst til. En god sandwich fra slagteren. Bager Froms jordbærtærte. Føtex’ fineste flaske bobler. Eller alle dine yndlingsvarianter fra Paradis. Derudover må du ikke glemme den bløde hygge: nemlig puder og plaider i bunkevis.

Picnic-kurv inkl. tallerkner, bestik og glas til 199,95 kr. fra Rosengårdens Isenkram
Tæppe til 99,95 kr. fra Rosengårdens Isenkram
Pude i hør til 299,95 kr. fra Imerco Home
Flute til 10 kr. fra Føtex
Rynkeby saft til 32,95 kr. fra Føtex

Skab en oase, hvor du kan dase

Det handler om at gøre lidt ekstra ud af havehyggen, så du faktisk føler, at du er væk hjemmefra. At du har trykket på pauseknappen. Den stemning kan du få ved at pynte op med fine nips, hyggelige lys og pæne tæpper. Når det grønne og naturlige møder pussenusse, ryger hyggebarometret nemlig op på max. Både når du har gæster, og vejret (please, please, please) tillader, at I kan sidde ude hele natten. Men også når du bare vil have en dig-stund kun i selskab med din eftermiddagskaffe.

Glas og muslinger til 69,95 kr. (normalpris 149,95 kr.) fra Imerco Home
Rund træbakke til 799,95 kr. fra Imerco Home
Håndklæde til 149,95 kr. fra Imerco Home
Lanterne til 79,95 kr. fra Imerco Home
Flettet kurv til 249,95 kr. fra Imerco Home

Bøgernes storhedssommer

De fleste kan ikke sige sommerferie uden at sige læsning. På stranden. Ved poolen. På terrassen. Afslapning og afkobling handler nemlig ikke nødvendigvis om at flytte sig fysisk, men også mentalt. At rejse ind i bogens univers, hvor der ingen grænser eller begrænsninger er. Og det har vi brug for denne sommer − nok mere end nogensinde.

Træbakke til 99,95 kr. fra Rosengårdens Isenkram
Hørserviet til 29,95 kr. fra Imerco Home
Bog om smukke haver til 349,95 kr. fra Bog & idé

Ha’ verdens, vi mener Danmarks, bedste sommerferie! Et lille tip: Hvis vejret skuffer, så kender vi et sted, hvor der altid er tørvejr og ubegrænsede mængder af feriefristelser.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.