Restauranter i Odense. Opskrifter på Balsamicoglaseret kylling med blomkålscouscous og asparges

De bedste restauranter i Odense

Restauranter i Odense? Dit nye spisested er i Rosengårdcentret.


Vil man på restaurant i Odense er der rigtigt mange muligheder i enhver prisklasse.

Fra den hurtige pizza-slice og lækkersult i hverdagen til gastronomi på højt internationalt plan, når en særlig begivenhed skal fejres. Alt hvad hjertet begærer er inden for rækkevidde, når sulten melder sig og man vil ud at spise. Et godt tip er at tage i Rosengårdcentret, når du kommer forbi Odense. Udover at du har en verden af shoppemuligheder lige for dine fødder, bør du unde dig selv at besøge én af vores mange hyggelige spisesteder, med et stort udvalg af mad og drikke til rimelige priser. Uanset om du er til thai, italiensk, sushi, en klassisk café-burger med fritter til eller noget helt femte, får du udsøgt og afslappet betjening i hyggelige rammer for hele familien.

De fleste kender det gode øl, marcipanen, brunsvigeren og æblerne fra Fyn, og vi fynboer er danmarksberømte for vores mange delikatesser. Alle os, der bor her, ved det godt. Man spiser rigtigt dejligt på Fyn. Og i Rosengårdcentret er der noget for enhver smag. Sunde sandwich, saftige burgere, en god bøf, og sprøde pizzaer er blot nogle af de lækkerier, du kan vælge imellem. Du finder altid hyggelige cafeer og spisesteder, der byder hele familien hjerteligt velkommen og har fristende menuer klar til både voksne og børn. En vigtig detalje, når hele familien skal på restaurant, er nemlig, at både børn og voksne har en god oplevelse, kan lide maden og kan slappe af og nyde oplevelsen sammen. For hvem har ikke siddet på en dyr restaurant og tænkt, at man skulle være blevet hjemme fordi børnene ikke kan lide maden og hellere vil kigge sig omkring end sidde musestille, mens de voksne spiser? Det sker ikke i Rosengårdcenteret. Her er alle hjertelig velkommen til bords, og der er tænkt på at mætte både store og små munde.

Her er noget for enhver smag. Send smagsløgene på rejse til Asien og spis på Saigon. Eller hvad med thai på Det Grønne Køkkens Thai Takeaway eller italiensk på Pizza Pizza? Kan man bedre lide det amerikansk inspirerede diner-køkken er her alt fra McDonalds, over det lidt grønnere valg hos Sunset Boulevard, og til en solid mør bøf på Jensens Bøfhus. Det er helt op til jer. Så tag på smagsrejse i Rosengårdcenteret, og beslut jer for, hvor netop I har lyst til at spise i dag. Og husk, at hyggen følger med i prisen.

Her får du altid venlig betjening, rimelige priser og gode madoplevelser for enhver smag, og så er det et rigtig godt bud på en anderledes restaurantoplevelse.

Trænger du bare lige til et hurtigt break, så nyd en skøn cafe latte, en friskpresset appelsinjuice eller en gammeldags isvaffel med alt, hvad der hører til. Så er du klar til at shoppe videre igen med fornyet energi. Så næste gang nogen spørger dig om vej til en god restaurant i Odense, så foreslå de mange fristende muligheder i Rosengårdcenteret. Så kan alle være med, og så gør det jo heller ikke noget, at man får Fyns bedste shoppingunivers til dessert.

Hjerteligt velkommen på alle Rosengårdcenterets restauranter – og velbekomme.