Karoline anbefaler: Praktisk og smart på samme tid

Vores ambassadør Karoline Boysen deler ud af sine festival- og sommerfavoritter. Læs bl.a. om en hovedbeklædning, der er chik og praktisk på samme tid. Og få fifs til, hvordan du holder varmen, hvis solen forlader festivalen, udendørskoncerten, grillaftenen eller havefesten.

Af Karoline Boysen – @novelbyk

Der er ikke noget, der hedder dårligt vejr…

Når vejrguderne ikke tilsmiler os, men det stadig er festivalsæson, så må man jo være kreativ. Det er svært at klæde sig på om morgenen, når man har lyst til bare ben, men vinden er for kold til at sætte dem fri. Derfor har jeg fundet nogle items, der både er praktiske, casual og cool.

Moves t-shirt til 250 kr. fra Kings & Queens
Saint Tropez nederdel til 399,95 kr. fra Companys

Kaskettens flabede fætter

Bøllehatten er et af de items, du enten hader eller elsker. Personligt er jeg vild med den. Den er praktisk, og så er det kaskettens flabede fætter. Og jeg kan godt lide at være lidt provokerende i min stil – så længe det er på en sød og kæk måde. Særligt hvis det regner, er bøllehatten uundværlig på en festival, og du kan jo aldrig vide dig sikker med det danske vejr.

Bøllehat til 299,95 kr. fra The Athlete’s Foot

Lag-på-lag

Jeg elsker lag-på-lag-looket. Sådan får jeg nemlig mulighed for at tage mine sommerkjoler på, selvom det er køligt. Derfor har jeg bukser med i tasken, som jeg kan tage under min kjole, når solen går ned. Og jeg har en sweatshirt med, så jeg ikke fryser, når temperaturen falder i løbet af aftenen.

Sweatshirt til 599,95 kr. fra Affäire
Daniel Silfen taske til 349,95 kr. fra Affäire
Saint Tropez nederdel til 399,95 fra Companys

Sneakers, sneakers, sneakers

Sneakers er nok det største musthave, når du skal på festival. Jeg vil faktisk vove den påstand, at det er det eneste fodtøj, der duer i det tilfælde. Udover at være praktiske og behagelige, så ser det også cool ud, når du kombinerer det feminine og sporty. Derfor kan du sagtens iføre dig sneakers til din kjole eller nederdel. Og tilføj et par fine glimmersokker, fordi glimmer altid er godt. Det giver et kontrastfyldt look, som jeg er helt pjattet med. Fx vil jeg tage sneakers på til en sød A-formet kjole eller nederdel.

Adidas Falcon sneakers til 799,95 kr. fra The Athlete’s Foot
ICHI guld glimmerstrømper til 39,95 kr. fra Companys

Sådan bliver du smart og praktisk påklædt til festival, udendørskoncert, grillaften og havefest. Tilbage er kun at sige: Nyd den sidste del af sommeren – med eller uden solskinsvejr.

 

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.