Et hyggeligt og enkelt DIY-projekt

DIY er ikke bare hyggeligt – det pynter også med de små personlige projekter, som kan udstilles rundt omkring i hjemmet. Som for eksempel vores ambassadør Frejas fine papirkrans, der kan hænge på børneværelset, i stuen eller måske på hoveddøren til jul alt efter, hvilke farver du vælger.

Af Freja Rosengreen – @Frejjack

Det skal du bruge

Metalring 25 cm i diameter, 9,80 kr. fra  Søstrene Grene
Ståltråd, 6,90 kr. fra Søstrene Grene
Transparent papir med sølvdetaljer, 14,90 kr. fra Søstrene Grene
Farvet papir, 14,80 kr. fra Søstrene Grene
Karton i A4, 7,95 kr. fra Panduro
Silkepapir, 9,95 kr. fra Panduro
Saks og limpistol

Du kan lave kransen i én slags papir eller karton, eller du kan mikse forskellige tykkelser og teksturer som her for at få et udtryk med et lille twist.

Sådan gør du

Tegn en skabelon til bladene i den størrelse, du ønsker. Brug skabelonen til at tegne et passende antal blade på dit papir, og klip dem ud. Det kan være en god idé at lave en lille prøveopsætning, hvor du nemt kan flytte rundt på bladene, så kransen får det helt rigtige udtryk, inden du limer bladene fast.

Giv bladene et let buk på midten, og lim dem derefter lidt forskudt på i den ønskede rækkefølge. Når du synes, at din krans har blade nok, kan du vende den om og give den en ekstra gang lim på bagsiden for at sikre, at bladene ikke falder af. Klip til sidst et lille stykke ståltråd af, og vikl det om ringen, så det danner et ophæng.

Nu skal du bare finde et sted at hænge den. Føler du dig i det kreative hjørne i dag? Få mere DIY-inspiration med Sarahs guide til hjemmelavede perlespænder.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.