Optiker i Rosengårdcentret i Odense

Find din optiker i Odense

Optiker i Odense


Trænger du til at få tjekket synet?

Har du svært ved at læse vejskiltene og at se det med småt? Så er det måske på tide med et besøg hos din lokale optiker. Og hvis du slår vejen forbi Odense, er der heldigvis et stort udvalg af forskellige optikere i Rosengårdcentret. Uanset om det er første gang, du sætter dine ben hos en optiker, eller om du er fast kunde, der bare lige skal have rettet brillerne, før du shopper videre.

Og med et stort udvalg på tværs af både Louis Nielsen, Thiele, Synoptik og AC Optik – Nyt Syn er der helt sikkert også et par briller, solbriller eller kontaktlinser, der passer til dig.

Er du helt på bar bund med synet, ja så kan du altid kigge forbi én af optikerne til en uforpligtende synstest. Så kan de fortælle dig, om der skal plus eller minus i glassene.

Og er du nået så langt, ja så er det tid til at kigge på brillestel. Og der er noget for enhver smag – de klassiske mørke stel, de farverige og finurlige, dem med sjove former og de helt enkle og stilfærdige. Er du den ubeslutsomme type, så hold øje med de gode tilbud, hvor du får to briller med hjem på én gang. Så er der en brille til både de farverige og de enkle dage, og dem der matcher dit outfit, din stil og din personlighed.

Det er jo heller ikke sjovt at have de samme par sko på hver dag, vel? Har du svært ved at beslutte dig for stilen, så er der hjælp at hente hos optikerne, der alle er uddannede i at finde lige netop det stel, der passer til din ansigtsform.

Hos alle optikerne i Rosengårdcentret finder du et stort udvalg. Både det billige og simple til dig der bare skal have en praktisk læsebrille. Men der er også rig mulighed for at gå på opdagelse blandt de største mærker – Chanel, Gucci, Prada, Armani, Givenchy, Escada, DKNY, Police, Ray-Ban, Marc Jacobs, Oakley, Saint Laurent og Tommy Hilfiger. For blot lige at nævne et par stykker.

Desværre er der ikke helt lige så mange mærker at vælge imellem, når det gælder kontaktlinser. Men mon ikke de søde optikere nok skal finde de helt rigtige til dig alligevel, så du kan komme til at se klart og tydeligt igen.

Optikere er dog ikke kun for folk, der ikke kan se. Du finder også et stort udvalg af solbriller uden styrke – både de smarte til den modebevidste, de enkle til den klassiske og de praktiske til sportsudøveren.

Så kig forbi én af de mange gode optikere i Rosengårdcentret i Odense, og få styr på synet.