Hvad skal man(d) ønske sig i år?

Du kender ham. Jeg kender ham. Faktisk er jeg ham. Manden, der hver gang, han bliver spurgt, hvad han ønsker sig, svarer noget i retning af: ”Fred på jorden” eller ”velopdragne børn.” Eller hvis det lykkes at få noget, der rent faktisk kan pakkes ind og lægges under træet, ud af ham: ”Hmm, strømper og bokseshorts?”
Ja, når jeg bliver spurgt, hvad jeg ønsker mig, svarer jeg som regel i en kombination af beskedenhed og mangel på fantasi. Fordi jeg nok som mange mænd ”bare” køber det, jeg mangler. Men i år kommer der andre boller på suppen. Jeg har nemlig fundet 5 sager, som jeg ønsker mig – og ønskerne må tyvstjæles til egen seddel.

Af Mathias Toft – @iamtoft  

Gå aldrig på kompromis med lyden

Uanset om man er musiknørd, lytter til podcasts eller blot vil have lidt fred på kontoret eller derhjemme, bør en mand eje et par ordentlige hovedtelefoner. Og med et par fra B&O med støjreduktion får du både god lyd – og fred på jord.

B&O Beoplay H8 hovedtelefoner, 3699,- fra Power

Bliv hjemmets Michelin-kok

Der kommer ny kogekunst på menuen med den franske madlavningsmetode sous vide, som giver syndige bøffer og grøntsager med bid i. Nu skal mine måltider vakuumpakkes og omsluttes af damp. Med en sous vide på ønskesedlen kan jeg garantere, at der er ros i vente for madlavningen derhjemme.

Witt sousvide stav, 1446,- fra Power

Wi-fi-styret lys til din bolig

Som min far plejede at sige: ”Du må ikke lege med lyset!” Men nu bestemmer far ikke længere, så der står Philips Hue på min ønskeseddel. En hel serie af pærer og lamper, du kan tilslutte dit wi-fi, så du kan tænde, slukke, dæmpe og skifte farve på lyset lige så tosset, du vil. Lyder det også tosset? Så er det altså fordi, du ikke har prøvet det endnu.

Philips Hue startpakke, 1500,- fra 3 Mobil

Kan et smartwatch erstatte det mekaniske ur?

Smartwatches brager frem, og spørgsmålet er – skal du med på bølgen? Det er ingen hemmelighed, at Apple i dag sælger flere ure end Rolex, Omega og Swatch tilsammen. Mit Apple Watch trænger til en opdatering – og det skal være et, som jeg kan svømme med.

Apple Watch series 5, 3777,- fra Power

Lille i størrelsen, men stor i lyden

Der er altid plads til lidt mere lyd, og derfor står Bose Bluetooth-højttaleren SoundLink Micro også på min ønskeseddel. Det siges, at det er den hidtil mindste, men mest robuste bærbare højttaler. Med målene på bare 9,83 x 3,48 cm og en vægt på sølle 290 gram er Micro lillebitte – indtil du tænder for den, vel at mærke. Derudover kan du også bruge Siri eller Google Assistant direkte fra højttaleren – det er da et win-win, ikke?

Bose Soundlink Micro, 999,- fra Power

Nu har du fået lidt inspiration til din ønskeseddel – men hvad skal hende den søde have? Det kan du måske finde ud af her.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.