Er du klar til etapestart i årets Tour de France?

Sommer i Danmark er lig med gule rapsmarker, gyldne solopgange og en helt særlig gul trøje. For mange er det en helt særlig del af traditionen på sommerhusferien, at man godt må trække ind i skyggen og tage sig en lille eftermiddags-siesta foran skærmen. For sommeren får hjul på fra d.7.juli. Det er tid til årets Tour de France.

Hep på Jesper H fra Steenstrup

Når årets første etape i touren skydes i gang fra Noirmoutier-en-I’lle til Fortenay-le-Comte lørdag d.7.juli klokken præcis 11:05, er det med hele fem danskere i feltet. Én af årets favoritter er Astana-kaptajn Jakob Fuglsang, som, bakket op af danskerne Michael Valgren, Mangnus Cort og sidst, men absolut ikke mindst, den fynske debutant Jesper Hansen, forventes at ligge helt i front, når feltet d.29.juli når Champs- Èlysées i Paris. Enhver, der har cyklet Fyns bakkede landskaber tynde, kan se, at Jesper har gode ben, og han er da også holdets bjergekspert netop på grund af sin træning og sportslige opvækst på de fynske landeveje. Det kan man som fynbo da godt sidde der i sommerhusets kurvesofa og blive lidt stolt over.

Hop med i feltet

Når der cykles i Frankrig, tager Danmark på cykelferie på Fyn. Og med god grund. Udover de mere end 400 km cykelstier, vi har her i Odense, er der hele 18 markerede cykelruter øen rundt. Så hvem ved, måske ICU engang i fremtiden vil henlægge tour-starten til Rosengårdcentrets parkeringsplads? Det er vi da her i centret helt friske på. Vil du selv til jernhest sommeren over, er Rosengårdcentret bestemt et besøg værd. Hele fem sportsbutikker har udstyret, så du kan cykle direkte fra centret, og naturligvis med på moden, og ud i den fynske sommer.

Husk du har ferie

Fremfor alt så nyd det. Du har kun sommerferie én gang om året, og vores naboer; TV 2 på Kvægtorvet, arbejder i døgndrift på at give dig den bedste tour-dækning hele vejen. Så hvorfor ikke lave rigtig gode snacks til cykelturen, og så lade Jesper Hansen og resten af feltet klare cyklingen? Efter en lang formiddag på stranden kan man næsten meditere til sådan et par timers løb på skærmen til tonerne af Jørgen Leths legendariske kommentarer, og til ungerne der leger vandkamp udenfor imens? I kan jo altid cykle en tur i Rosengårdcentret bagefter og fejre en eventuel etapesejr – uanset hvem der vinder. Vi har selvfølgelig åben hele touren, hvis der er noget, I lige står og mangler på ruten.

God sommer på cykelstierne på Fyn og husk hjelmen.

Bike Gel Gloves 249,95 kr.
Intersport

Bike Windbreaker Jacket 649,95 kr.
Colosseum

Diadora Tornado 850,95 kr.
Outlet/OBI Sport

Diadora Gloria cykeltrøje 249,95 kr.
Outlet/OBI Sport

Newline Bike Shoe 599,95 kr.
Intersport

Bliz Active Eyewear fra 99 kr. til 1.699 kr.
Intersport

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.