Tips og tricks til kufferten

Luk øjnene og træk vejret dybt. Kan du mærke det? Det begynder så småt at dufte af sommer på cykelstierne her i Odense. Ny-udsprungne hyacinter, nyslået græs og varm asfalt efter regn. Duften af Fyn lige nu. Og en god anledning til at sommer-shoppe lidt på forkant, så alt er klart, når solen for alvor skinner. Her får du vores bedste tips og tricks til sol og sommer.

Med sommer i horisonten står der ”ferie forude” for de fleste i kalenderen. Og uanset om du er globetrotter på vej mod fjerne kyster, skal i sommerhus eller køre det danske sommerland tyndt med campingvogn eller på cykel, så skal der pakkes til nye eventyr og lange dage i solen.

Regel nummer et er enkel. Uanset hvad du tror, du får brug for, så pak det halve. Tillad dig at slappe af i bløde, behagelige lette stoffer og silhuetter, som du føler dig helt afslappet i. Butikkerne bugner lige nu af bud på kjoler, shorts og toppe, som er lette at style, alt efter hvad ferien byder på. Og vi hjælper dig gerne med at finde og vælge de nye elementer, der får din sommergarderobe til at hænge sammen.

Så, frem med kufferten og lad os komme i gang med at pakke.

Sommer med hud og hår

Helt ærligt. Det er svært at finde et smukkere ærme end en solbrun skulder. Så vi starter pakningen med alt det, vi ikke tager med. Forkæl dig selv med en hjemme-spa, inden du overhovedet tager afsted. En god scrub og en fed, nærende creme gør huden sommerklar og mere modtagelig for sol. Og efter et blødgørende fodbad, en pedicure og evt. lidt glad lak på tæerne nærmest skriger fødderne efter nye fine sandaler, som i sig selv pifter sommerlooket op nedefra. Vælg også dine solprodukter hjemmefra. Så er du sikker på, at kvalitet, pris og faktor passer til dig og din hud. Og pas på dig selv. Solskader er ikke en souvenir, som du vil have med hjem igen.

Vitamin C Glow-protect Lotion
195 kr. fra The Body Shop

Chantelle badedragt
1.090 kr. fra Femilet

Lidt, men godt

Når kufferten så skal pakkes, er det tid til at tænke i kombinationer. Enkle T-shirts kan styles op og ned med søde accessoires. Et par shorts, et par lange bukser, en kjole eller to, så er du allerede langt. Start med at vælge det perfekte badetøj for dig. En lillebitte bikini eller en badedragt med tilhørende let og luftig strandkjole? Det er helt op til dig, og butikkerne er fulde af skarpe bud på årets strand-look til alle aldre og, ikke mindst, alle størrelser. Og husk, man kan virkeligt ændre stil og look med et par lækre solbriller. De fylder ingenting, og man kan jo godt have flere, så stilen passer til humør og selskab. Top det hele med en blød sommerhat. Beskytter håret også på en dårlig hår-dag og løfter moralen, fordi man føler sig lidt vildere med en god hat på.

Trylletøj til efter solnedgang

Et smart trick er at tænke i snit og modeller, der kan mere end én ting. Måske er strandkjolen uden stropper og med elastik i kanten den lange nederdel om aftenen? Løft aftenlooket med en lille hæl på sandalen, selvom shortsene er de samme, som da du tog på stranden. Lad den farvestrålende bikinitop titte frem under en løs skjorte. Tænk over, at så mange dele i kufferten som muligt, skal kunne mere end én ting i din feriegarderobe. De fleste solkjoler ser helt anderledes ud med ny-vasket hår, en let makeup og en lille taske. Så tænk 2-i-1, når du pakker kufferten, og få dobbelt så meget ud af bagagen.

Frem for alt, så husk at du skal på ferie. Giv dig selv lov til at nyde livet fuldt ud. Glem alle tanker om dresscode, hvad ”man kan og ikke kan”. Gå i præcis det tøj, der gør dig glad. Eksperimenter med din stil, og lad os hjælpe dig til den perfekte feriekuffert. Ofte kræver det bare et par ting eller tre, før en sommergarderobe pludseligt hænger sammen på en helt ny måde.

Jimmy Choo solbrille
3.448 kr. fra Nyt Syn

Spar 300 kr.* på Samsonite Flux og S’Cure hos Neye
*Tilbuddet gælder til og med den 15/08 2019

Tjekliste til verdens bedste sommer

• Badetøj, solbriller, solhat og solcreme inklusiv en god fugtgivende aftersun.
• Lette T-shirts. Til strand, til fest, til at sove i, til at rejse i.
• Undertøj, der pynter lidt i kanterne.
• Shorts og nederdel i yndlingsfarver, som passer til alt.
• Solkjole, der kan styles op og ned.
• En let skjorte. Til byture, brændte skuldre og som sommerjakke.
• En langærmet bluse eller en tynd vindjakke.
• Sandaler, klipklappere, sneakers. Langt færre par end du tror.
• En strandtaske, der samtidig kan fungere som håndbagage, hvis du skal ud at flyve.
• En lille taske til bytur og eventyr i det hele taget.
• En vanddunk, en god bog, en oplader og et kreditkort.
• Virkeligt godt selskab. Hvis ikke du har det med hjemmefra, finder du det allevegne.

Så enkelt er det. Glæd dig til ferien, og forbered dig i god tid – gerne sammen med os. Intet er så skønt som at glæde sig til en dejlig lang sommer, fuld af alt andet end tøj- og hårkriser. Pak med eventyrlysten forrest, og nyd det. Rigtig god pakning og på gensyn til bagageoptimering her hos os.

Bikini overdel 239,95 kr.
Bikini tanga 149,95 kr. fra Hunkemöller

Ray-Ban solbrille
1.548 kr. fra Thiele

Sollotion
179 kr. fra Apoteket Rosengården

Specsavers solbrille
995 kr. fra Louis Nielsen

Mascha Vang Aftersun
129,95 kr. fra Matas

Bikini overdel 450 kr.
Bikini tai 270 kr. fra Change

Sun Protection Body Oil
160 kr. fra Rituals

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.