September: Vi anbefaler

Hvis du går på opdagelse i Rosengårdcentret, er der masser af lækre skatte at finde indenfor bolig, underholdning og mode.
Men hvad anbefaler medarbejderne selv? Vi samler løbende tips og inspiration hos de mange dedikerede medarbejdere i centeret. De går ikke kun op i god kundeservice, men de har også stor og lidenskabelig interesse for de produkter, de sælger. Se her hvilke gode bud, vi har fundet i september:

Elisa Bjørnholt fra Søstrene Grene

Inden for boligverdenen er det mørke træ, og især mørkt egetræ, meget populært, og her passer denne smukke velourstol helt perfekt til med sin lyse farve og bløde former. Den kan bruges til rigtig mange rum og rigtig mange formål. Som en eksklusiv spisebordsstol, til et sofaarrangement, som kontorstol, til teenageværelset eller i en hyggekrog til gode læsestunder. Uanset hvor den placeres, skaber den en blød kontrast til hårde overflader og mørke materialer.

Velourstol 448,- Søstrene Grene

Sofie Lyngsø fra Vero Moda

Efterårssæsonen er fuld af farver, print og mønstre – og af tern. Grå tern fra den traditionelle herremode, men også tern i festlige farver og gerne kombineret som på frakken her, hvor de er både grå og grønne. Dette er den perfekte overgangsjakke – varm nok til de første kolde efterårsdage og blød nok til at blive brugt som en smart cardigan indenfor til vinter. Og lige nu kan den bruges over sommerkjolen på kolde morgener og aftener.

Pieces frakke 299,95,- Vero Moda

Charlotte Jaug fra Companys

Dyreprint fortsætter med at være et stort hit – og gerne som et fuldt look fra top til tå. Enten i det samme print eller i en blanding af forskellige dyreprint. Alt er tilladt i dag, hvor det handler om personlighed frem for at følge moden slavisk. Kjolen her har et blankt satin-look, der også er et stort hit denne sæson. Den kan styles på mange forskellige måder – f.eks. med en varm strik, en rå læderjakke og sneakers eller sammen med dine yndlingsjeans.

Co’couture kjole 700,- Companys

Clara Nguyen fra Baggi

Til efterår bliver den lille sommertaske ofte skiftet ud med én, der både er lidt mere rummelig og praktisk. Denne lilla taske fra Adax er helt perfekt til det formål, da der er plads til både handsker, hue og pung i de store rum og til de små ting i taskens mindste rum. Begge stropper er aftagelige, og taskens lynlåse sørger for, at alting bliver på sin plads. Men der skal stadig smæk på farverne til efterår, og denne lilla nuance skaber en god kontrast til en mørk årstid.

Adax Unlimited taske 1.299,- Baggi

René fra Colosseum

Adidas beviser, at mode sagtens kan være bæredygtigt. Det kan man se med deres nye Ultraboost, hvor de i samarbejde med Parley har lavet en løbesko, der består af 95% plastaffald opsamlet fra verdens kyster og strande. Skoen er utrolig let og blød, hvilket gør det til den perfekte løbesko. Men den er samtidig også ret cool til et hverdagsoutfit. Det synes jeg er mode med god samvittighed!

Adidas Ultra Boost Parley 1.499,95,- Colosseum

Simon Rasmussen fra Marcus

Jeg vil gerne anbefale disse chinos fra Kronstadt. Det er altid en klassiker til efterårsgarderoben og især i denne mørkeblå nuance, for farverne skifter altid til den mørke side i takt med at temperaturen udenfor daler. Sammen med en skjorte giver det et stilrent look, der passer godt til alle anledninger lige fra fest til arbejde.

Kronstadt chinos 399,95,- Marcus

Jannik Petterson fra Jack & Jones

T-shirten her kombinerer to af sæsonens allermest dominerende tendenser; nemlig den brune farve og logo-print. Den støvede brune nuance, sammen med flaskegrøn, bordeaux og brændt orange, er ikke til at komme uden om dette efterår. Og det samme gælder 90’er-tendenserne, hvor ”logo-mani” er den helt store ting. Der skal være synlige logoer, og især som print, alle vegne – på T-shirts, bøllehatte, bukser, sko. Kort sagt – overalt.

T-shirt 199,95,- Jack & Jones

Nik Skovgaaard fra Bertoni

Hvis jeg skal beskrive efterårssæsonen kort, vil jeg kalde den afslappet, jordnær og med personlighed. Italiensk mode med et skandinavisk tvist. Vi kommer til at se mange farverige print og vævninger, rust- og jordfarver, løse bukseben og blazere uden skulderpuder. Det er et afslappet look, der på mange punkter er inspireret af 50’erne – f.eks. ligesom stilen i tv-serien ”Badehotellet”. Og så er det sæsonen, hvor man gerne må skille sig lidt ud og turde være modig.

Blazer 1.799,- Bertoni

Læs vores anbefalinger fra maj her.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.