Praktisk og smart regntøj til sommerregnen

Det danske sommervejr er tilbage, sådan som vi bedst kender det med regnvejr og tunge skyer. Men bare fordi dagen starter gråt og vådt, behøver din regnvejrsstil ikke være det! Opdater garderoben med overtøj, støvler og overtræk, der er både praktisk og cool på samme tid. For hvem siger, at du ikke kan være både praktisk og modebevidst, når regnen vælter ned?

Gå for eksempel efter en farvestrålende regnfrakke, så du lyser smukt op i det grå landsskab. Det hjælper både med at blive set på cyklen, og så giver det også humøret et godt nøk opad! Til fødderne kan du gå efter et par langskaftede med dyreprint, der hitter lige for tiden, eller et par korte gummistøvler camoufleret som et par klassiske chelsea-ankelstøvler.

Glem heller ikke at beskytte tasken, der garanteret indeholder alverdens digitale herligheder, og som næppe har godt af en solid tordenskylle. Vælg et praktisk omslag, der er nem lige at hive frem, når de første dryp rammer.
Til den lette sommeregn er den enkle løsning ofte den bedste – en lille paraply og et let regnslag er både en god nødløsning, og så fylder det heller ikke meget i tasken.

H2O regnjakke
Nu 299,95 kr. fra Intersport

McKinley regnslag
199,95 kr. fra Intersport

Chelsea gummistøvle
179 kr. fra Føtex

H2O regnjakke
499,95 kr. fra Colosseum

Gummistøvler i sort og leopard
199 kr. fra Føtex

McKinley taske regnslag
119,95 kr. fra Intersport

H2O regnjakke
Nu 599,95 kr. fra Colosseum

Paraply
89,95 kr. fra I Am

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.