Maj: Vi anbefaler

Hvis du går på opdagelse i Rosengårdcentret, er der masser af lækre skatte at finde indenfor bolig, underholdning og mode.
Men hvad anbefaler medarbejderne selv? Vi samler løbende tips og inspiration hos de mange dedikerede medarbejdere i centeret. De går ikke kun op i god kundeservice, men de har også stor og lidenskabelig interesse for de produkter, de sælger. Se her hvilke fire gode bud, vi har fundet i maj:

Stephanie Jensen fra Matas

Jeg vil gerne anbefale Pump Volume Mascara fra Dior i sort. Det er den nyeste mascara fra Dior, og den er lidt noget særligt med sin pumpefunktion. Når man trykker på siden af selve tuben, så øges mængden af mascara på børsten. På den måde kan man selv justere, om man vil have en normal mængde på, eller om der skal fuld smæk på volumen. Den er altså god til både hverdag og fest. Den er tårefast og holder længe – også til studenterfester natten lang.

Dior Pump Volume Mascara 265,- Matas

Marie Olsson fra New Yorker 

Hvis du spørger mig, så er det her den ultimative sommerkjole. Den er let, uden ærmer, har en god længde og den er derfor perfekt til varme og solrige sommerdage. Enten til at putte i feriekufferten, over bikinien eller badedragten til en tur på stranden, til festivaller, til brunch med veninderne eller til én af sommerens mange fester. Selvom den er meget enkel i snittet, giver blomsterprintet den et festligt og sommerligt look.

Amisu kjole 199,- New Yorker

Jeanette Ladebo fra Bog & Idé

Jeg vil gerne anbefale spillet Hint. Det er virkelig et af de sjoveste spil, jeg længe har prøvet. Det er en ny udgave, hvor der er kommet flere kategorier, discipliner, lyde og figurer til. Man spiller 4 ad gangen, hvor man, med små hints, skal få holdkammeraterne til at gætte noget bestemt. F.eks. kan man komme ud for at skulle mime hårde hvidevarer! Det er noget af en udfordring. Og oplagt til sommerferien sammen med familie eller venner.

Spil 449,- Bog & Idé

Mina Pouya fra Bolia

Til studenten, der skal læse videre eller bare har fået en ny computer, er coveret her den oplagte gave. Designet er lækkert, tidløst og de grå nuancer passer til enhver stil. Den er lavet af filt og læder, som begge er kraftige materialer, der kan holde til lidt af hvert. Den fås i 3 forskellige størrelser; til en tablet, til 13” og til 15”. Derudover fås den også i en lille udgave, der er mere rummelig, og som kan holde sammen på alle de små løse ting såsom mobiltelefon, nøgler og pung.

Fodder Laptop Cover 13″ 279,- Bolia 

Læs vores anbefalinger fra april her.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.