Er I klædt på til første skoledag?

Efter en lang brandvarm ferie i badetøj og klipklapper fra morgen til aften er skolestarten, og første skoledag, lige om hjørnet. Sidste skrig til junior fylder gangene i Rosengårdcentret i Odense. For efter næsten to måneders frikvarter, er især de mindste mere end klar til at trække i arbejdstøjet og gå i gåsegang med skolestarten. Men hvad er egentlig ”skoleuniformen” i de mindste klasser i dag? Få inspiration til skolestarts-garderoben og back to school-outfits, som både børn og forældre er vilde med, lige her.

Drømme-look og et kig på virkeligheden

Spørger man de små skolestartere selv, er stilen klar; vilde prints, dyre sneakers, seje fodboldtrøjer og godt med glitter og glamour, især i pigernes omklædningsrum. Og selvfølgelig; helst helt nyt alt sammen. Spørger man far og mor, ser virkeligheden lidt mere jordnær og praktisk ud. Langt de fleste, har familiehygget i ferien og økonomien har været på hårdt overarbejde i heden, så nu skal der investeres med mening og med omhu. Og med Rosengårdcentrets enorme udvalg til lige præcis skolestarter-målgruppen er det så absolut en mulighed. Her er kvalitet for enhver smag og det behøver ikke koste en lille bondegårdsferie at komme godt fra skolestart.

Skolestart hjemme i skabet

En god skolegarderobe er lige som en god madpakke. Den skal være indbydende, frisk og pakket i kombinationen mellem gamle favoritter og nye indtryk og ideer. Derfor kan I med fordel starte med, at rydde op sammen i den eksisterende garderobe. En dejlig lejlighed til en god mor/søn modesnak, som ellers kan være svær at få gang i. Her virker spørgsmålet ”Hvad for noget tøj vil du gerne have på, når du starter i skole?” på forunderlig vis. I får snakket, ryddet op og sorteret. Lav en fælles ønskeliste og tal om, hvad der mangler… og hvad der kunne være sejt, hvis der er råd. Og så er I klar til, at tage på skolestarts-shopping i Odenses centrum for mode til junior – selvfølgelig, Rosengårdcentret.

Skoletøj er arbejdstøj

Husk, skoletid er leg og læring. Derfor skal skoletøjet kunne tåle lidt af hvert. Vælg gode tekstiler med lang holdbarhed i vask. Det kan godt gå vildt for sig, når der skal læses og regnes, nu om dage. Tænk praktisk, men lad børnene vælge farve. Du har din egen ide om, hvad der er pænt. Men når man er stor nok til, at gå i skole er man altså også stor nok til, at vælge sine egne yndlingsfarver. Og gad du måske gå på arbejde i et outfit, du ikke selv havde valgt? Nej vel, skolestart er en glimrende anledning til, at få lidt mere indflydelse i hverdagen. Og det ved vi alt om i Rosengårdcentrets mange specialbutikker for mode til børn og unge. Og hvad er vigtigst? Glad mor og surt barn eller glad barn og ”okay så”- mor? Med alle de seje prints, der præger moden lige nu, burde glad mor/lykkelig skolestarter også være en reel mulighed. Og faktisk, kan man med ganske få nye elementer – et par t-shirts, en ny hættetrøje, et par shorts og et par jeans føle sig som et helt nyt lille menneske på tærsklen til alt det nye, der skal ske lige om lidt. Og her i Rosengårdcentret er vi næsten lige så spændte på den skolestart, som I er. Så kom og del den med os og bliv klædt på til livet som skolebarn fra top til tå.

Tommy Hilfiger t-shirt
200 kr. fra Look At Me

Leopard bukser
99,95 kr. fra Name It

Puma t-shirt
150 kr. fra Look At Me

Adidas kasket
250 kr. fra Look At Me

Glitter t-shirt
119,95 kr. fra Name It

Adidas taske
250 kr. fra Look At Me

Blomstret kjole
199,95 kr. fra Name It

Jurassic World t-shirt
129,95 kr. fra Name It

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.