Julegaveidéer til ham

Du kender det sikkert alt for godt. Du vil gerne tage prisen som årets kæreste, kone eller søster, men manden, du skal købe gave til, er ganske enkel umulig at hive et ønske ud af. Og når han endelig ønsker sig noget, er det som regel noget umuligt som en motorcykel eller noget halvkedeligt som nye underbukser. ”Suk”, tænker du, for hvordan finder man ind til det, der virkeligt vil glæde ham, men som han ikke selv anede, han manglede?

Det du gør, er at trække vejret dybt, slappe helt af og scrolle dig igennem vores ultimative gaveguide til manden i dit liv. Vi har nemlig rådført os med det dygtige personale i herreforretningerne. Dem, der rent faktisk rådgiver manden i butikken. Dem, der kender hans præferencer, og hvad han altid kigger længselsfuldt efter på hylderne. Og sammen har vi håndplukket det bedste til ham.

Så det eneste, du rent faktisk skal gøre, er at vælge. Og så ellers bare glæde dig til at se hans ansigtsudtryk, når det, han tror er underbukser, i virkeligheden er et smukt og sofistikeret armbåndsur.

Marshall major høretelefoner
399,- Telia

Lindbergh stik
699,- Wagner

YSL Y parfume
795,- Beauty Team

Seiko herreur
2.295,- Skovgaard

Nooa barbermaskine
777,- Power

Salomon skibrille
1.350,- Colosseum

Topeco sokker
50,- pr. par Bertoni

Gavekort til Rosengårdcentret
Køb det i Informationen eller lige her.

Du kan også finde den helt store gaveguide til hende her og børnene her.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.