Hjemmespa

Send familien ud ad døren, og tænd for stearinlysene og den beroligende musik. Hverdagen er hektisk og flyder let ud i madpakker, overarbejde og lange køer i supermarkedet, så derfor er det ekstra vigtigt, at du husker at passe godt på dig selv og forkæle din krop og dine sanser. Og til det findes der næppe noget mere afstressende og afslappende end en dag med hjemmespa?

Opskrift på en god hjemmespa

Start med et fodbad med æteriske olier, et blidt dampbad for ansigtet, der åbner og renser porerne, en fugtgivende ansigtsmaske, en lækker scrub til hele kroppen og nærende cremer til at afslutte det hele. Og imens du sidder der med fødderne i vand eller venter på at ansigtsmasken gør sin magi, må du ikke glemme en kop varm te – gerne med udrensende egenskaber for både huden og kroppen; for eksempel brændenælde, grøn te eller matcha. Du kan også skære et par skiver af en usprøjtet citron og nyde et varmt eller koldt glas citronvand. Og til sidst må du heller ikke glemme at trække vejret. 5 dybe indåndinger og udåndinger helt ned i tæerne og tilbage igen. Det sænker pulsen, og beroliger kroppen.

Vi gør det nemt for dig at sammensætte dit helt eget personlige spa-kit, men sørg for at skrue godt op for lækkerhedsfaktoren i alt lige fra din bløde kimono til lækre cremer med særligt plejende ingredienser. Så garanterer vi 100 % zen og god spa-karma hjemme i stuen.

Pieces kimono
259,95 kr. fra Vila

Meraki balm
150 kr. fra Bianco

Bubble mask
25 kr. fra Apoteket

Håndklæder
59,95/89,95 kr. fra Føtex

Body/ hair oil
175 kr. fra Rituals

Rudolph body scrub
325 kr. fra Matas

Ib Laursen duftlys
149,95 kr. fra The & Idé

Massageapparat
605 kr. fra Power

Konjac svamp
114,95 kr. fra Apoteket

Natbriller, 2 pak.
49 kr. fra Orion

Body cream
275 kr. fra The Body Shop

Hårmaske
167,50 kr. fra Argento

Smartbox
599 kr. fra Bog & Idé

Læs også hvordan du kan beskytte din sårbare hud mod efterårets temperaturændringer lige her.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.