Forårsrengøring forside

Forårsrengøring

De første vintergækker viser sig, sneen smelter og urene er stillet frem sammen med havemøblerne. Foråret er her, så gem striktrøjerne væk, bank vinteren ud af tæpper og sengetøj og luk vinduerne op, så hjemmet kan fyldes af frisk forårsluft og fuglekvidder.

Vi har samlet en håndfuld gode tips, der gør forårsrengøring så let som en leg.

Fjern kalk i et snuptag

Der findes næppe noget mere irriterende end et tykt kalklag overalt på badeværelset og amartur. Heldigvis kan det fjernes hurtigt og nemt med almindeligt håndsprit. Kom en smule håndsprit på en opvredet klud og tør overfladen grundigt. Så får du dit skinnende badeværelse og brusekabine tilbage igen.

Vinduer uden striber

Nyvaskede vinduer der lukker forårslyset ind er fantastisk. Men hvis du vil undgå de irriterende striber, handler det om to ting; sæbeblanding og hurtighed. Først om fremmest skal du bruge koldt vand med almindelig opvaskesæbe. Dernæst handler det om at være hurtig, når du skraber, så vandet ikke når at fordampe. Sørg også for at have et par centimeters overlap mellem ”banerne”.

Luft dynerne

Når du har brugt hele vinteren under varme tæpper og dyner, så trænger de til en rengøringsoverhaling. Giv dine dyner, tæpper, gardiner og andre tekstiler en luftetur udenfor, bank dem grundigt og lad dem hænge i den friske luft i et par timer – og nyd den skønne følelse af at putte sig under kølige, friske forårsdyner.

Blomster frisker op

Intet frisker op som duften af nyudsprungne blomster. Pynt hjemmet med farvestrålende buketter fra blomsterhandleren, eller tag ud i naturen og pluk din egen forårsbuket.

Hold rengøringen ved lige

Når nu hele huset er gjort hovedrent fra kælder til kvist, så er det ingen sag at holde ved lige. Brug de smarte wipes i den daglige rengøring til spejlet på badeværelset, madpletter på køkkengulvet, køleskabet eller noget helt fjerde.

 

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.

Forårsrengøring opvaskesæt fra kop&kande

Zone Opvaskesæt 249,95,- Kop & Kande

Knofedt til Forårsrengøring

Knofedt 15,- Normal

Vanish gold til Forårsrengøring

Vanish Gold 34,- Normal