Årets konfirmand-look

Konfirmationen er lige om hjørnet, og familiens yngste drømmer om verdens fedeste konfirmandlook. Det må gerne være lidt voksent og smart, men det skal absolut også være helt vildt sejt! En svær udfordring? Ikke hvis du spørger os, for der er ikke noget mere sejt OG voksent end at kombinere skjorte og blazer med en par cool sneaks, en farverig butterfly og skøre sokker med kant.

At vælge de helt rigtige fede sneakers og de kække accessories er selvfølgelig et spørgsmål om personlig smag og tidens tendenser. Men når det gælder skjorten og blazeren, er det en god idé at følge nogle faste regler for pasform, ærmelængde og talje-bredde. For når det skal være, så skal det også være ordentligt!

Vælg den rigtige pasform

Lad os starte med skjorten. Det er vigtigt, at den passer i kraven og i skuldrene – det vil sige, at den ikke må stramme. Og hvad blazeren angår, så er det vigtigt at ærmelængden er lige præcis så lang, at man kan se en smal stribe skjorteærme titte frem. Så kan man nemlig også se manchetknapperne, hvis man altså er til den slags.

Men spørgsmålet er, hvilken stil jeres konfirmand er mest til?

Skjorte
399 kr. fra Bertoni

Skjorte
299,95 kr. fra Marcus

Lindbergh skjorte
499 kr. fra Wagner

Blazer
1.999 kr. fra Bertoni

Blazer
999 kr. fra Marcus

Lindbergh blazer
999 kr. fra Wagner

Slips
200 kr. fra Blend

Butterfly
199,95 kr. fra Marcus

Sokker
40 kr. (5 par for 100 kr.) fra qUINT

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.