Forårets overgangsjakke til små eventyrer

Solen skinner, og hvis man er heldig, er ungerne klar til at smide iPad’en til side til fordel for fodbolde, sjippetov og tegnekridt. Er der noget bedre end god, gammeldags, udendørs leg? Men selvom himmelen er blå, er det alligevel ikke helt sommer endnu, og vi gentager den klassiske sætning igen og igen: ”Husk nu jakken, skat”.

Vindjakke, overgangsjakke, windbreaker, forårsjakke. Kært barn har mange navne, og efter mørke måneder med varme og fugtige dun- og termojakker, luffer, huer og vanter er det som om, forårets lys luner i hver en krog af Rosengårdcentret. Butikker og bøjler bugner lige nu af de helt særlige mellemsæson-jakker, som man slet ikke kan undvære i vores klima. Det er sæson for asparges, årets første is i solen og ikke mindst overgangsjakker til de mindste i Danmark.

Meget mere end bare en let jakke

Selvom man kysser på dem hver dag, får man alligevel et chok, hver gang sæsonen skifter. Ungerne vokser! Som karse på vat i en lun vindueskarm, skyder de mindste i vejret og jakken fra sidste forår må kærligt videre i søskenderækken, til naboens mindste eller til genbrug. Og så må man afsted med arvingerne igen, på jagt efter den nye jakke, som kan præcis det, en jakke skal kunne. Nemlig at gøre den lille ejer lykkelig og samtidig passe til den voksnes skarpe kvalitetskrav. Og husk, begge parter skal tage glade hjem fra Rosengårdcentret, før opgaven er løst. Og fordi en eventyrlig shoppetur er så langt hyggeligere end et mareridt, kan man med fordel forberede sig på turen. For hvad skal jakken primært bruges til? Vild leg i skoven? Hurtigt af og på til fodbold i skolegården? Parade-smart til fødselsdag med veninderne eller som ekstrajakke i sommerhus, inden solen får fat? Når det er på plads, er det lidt nemmere at gå på jagt, og der er så absolut jakker for enhver smag, til et hvert formål og ikke mindst til enhver pris. Og uanset hvad formål overgangsjakken primært skal opfylde, skal man altid sikre sig, at man kan bevæge sig frit, at jakken kan vaskes og at kvaliteten kan holde til hundredevis af timers grin og leg i det fri.

Kender du overgangs-typen?

Når du har styr på, hvilket formål overgangsjakken primært skal opfylde, er det måske tid til at kigge på dit barn. De er nemlig fuldstændig som os voksne. Nogle er passionerede fashionista’er og vil hellere gå i børnehave med bar mave end med DEN jakke. Og andre er fuldstændigt ligeglade, men vil bare godt have rigeligt med lommer og fartstriber på ærmerne. Har du et barn, der går op i sit tøj, er køb af overgangsjakke mindst en god tegning værd inden, så du har en ide om, hvad der gør dit barn glad. Og med mindre der er jetmotor i hætten, så er chancerne for, at vi har et bud, der matcher drømmen, pænt store. Har du derimod én, der bare IKKE vil med og prøve tøj, vejleder vi dig gerne igennem det enorme udvalg, der lige nu bare hænger og venter på at komme ud at lege.

Så uanset om du bor med en lille pilot, en cowboy, en fashionista, en prins eller prinsesse. Eller bare kender en sød lille én, der trænger til en ny jakke, så er vi klar med årstidens allerbedste værktøj til en sjov dag med vennerne; Den nye seje overgangsjakke.
God jagt og glædeligt klædeligt forår til store og små.

Softshell jakke
349,95 kr. Name It

LMTD jakke
449,95 kr. Nielsens

Levi’s denimjakke
679 kr. Nielsens

Hound pilotjakke
699,95 kr. Nielsens

Softshell jakke
379,95 kr. Name It

VRS softshell jakke
249 kr. Føtex

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.