6 forårsoverdele til ham

Lige om lidt kommer foråret! Det siger vi i hvert fald til os selv hver morgen, imens vi tager hue og vanter på. Men okay, måske der lige går en uge eller tre, før vi kan smøge buksebenene op, hive solbrillerne frem og for alvor hænge vinterjakken tilbage i skabet. Men indtil da er det fuldt ud tilladt at drømme om, hvilken let jakke du skal bruge til at indtage den lunere sæson i.

Se lyst på tilværelsen

Én af sæsonens ultimative farver er beige. I den fine balance mellem brun og grå, og en god farve at starte en let forårssæson med. Her må udtrykket nemlig godt være lyst og let, så vi kan ryste den tunge vinter af os og se lidt lysere på situationen. Også selvom det stadig er koldt og gråt. Her kan dit outfit nemlig være med til at løfte humøret et seriøst nyk opad. Især hvis du mikser med en let lyseblå skjorte, en blomsterprintet sweatshirt eller et par blommefarvede chinos og kridhvide sneakers.

Din bedste ven

Lad os bare være ærlige. Det bliver ikke sommer fra den ene dag til den anden (desværre). Så et godt tip er at investere i en god overgangsjakke, der både er let i udtrykket men god til at holde på varmen på kølige dage. Og her er dunjakken din trofaste ven. De små luftpuder isolerer supergodt, også selvom det blæser, og så er den behagelig let at have på – slet ikke ligesom din tunge vinterfrakke, som godt kan være lidt svær at bevæge sit frit i. Dunjakken er ret alsidig og passer til alt fra gåtur med hunden, cykelturen til bageren om søndagen eller i bilen på vej til arbejde. Måske vi ligefrem vil gå så langt som til at sige, at du nok formentlig ikke kan leve uden den.

Fake it ’till you make it

Nu indvilliger vi dig lige i et fortroligt tip. Du har allerede den lette og tynde dunjakke derhjemme, men er træt (som i rigtig træt) af at tage den på hver morgen, imens du kigger længselsfuldt efter din forsømte sommerjakke i skabet. Fat mod. Det du gør, er at tage din dunjakke og din sommerjakke på – på én gang. Din trofaste vinterdunjakke fungerer nemlig som et isolerende underlag under din flotte lyse, men noget kølige, parka eller camelfarvede trenchcoat. Den perfekte tyvstart på foråret, som gør både dit outfit og dit humør lige lidt federe.

Forårs-farvelade

Det kan godt være, at du selv synes, dine blå jeans sammen med en ternet skovmandsskjorte og brune støvler er et farverigt outfit. Men der tager du helt fejl. I hvert fald hvis du spørger modebranchen. Forårssæsonen er nemlig et væld af vilde farver – fra neonfarver og lyserøde suits til blomstrede bøllehatte, orange shorts og hawaiiskjorter. Om du lige vælger at give den gas i en neongult jakkesæt, vil vi lade være helt op til dig. Men det er bestemt også helt okay, hvis du gerne vil nøjes med at starte forsigtigt ud med en blå sweater.

Crew Neck
800 kr. fra Tommy Hilfiger

Karlsen Blazer
1.799 kr. fra Bertoni

Poplin Shirt
700 kr. fra Tommy Hilfiger

Parajumpers Jacket
3.000 kr. fra Kaufmann

Trenchcoat
1.499 kr. fra Tøjeksperten

Parajumpers Dunjakke
2.800 kr. fra Kaufmann

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.