6 farverige forårsfund til hende

Spring ud i et farverigt forår med en farverig garderobe! Farver er stadig kommet for at blive, og det giver god anledning til at matche de første forårsblomster i haven, når du hiver tøjet ud af garderoben om morgenen.

Og husk, alting er stadig tilladt, så hvis du drømmer om at matche midnatsblå med kanariegul og pink, skal du ikke høre det mindste brok fra modebranchen – eller fra os, for den sags skyld.

Din yndlingsfarve

Én af de store trends er det fuldendte tone-i-tone-sæt, hvor du rocker et helt look i én gennemgående farve. Sagt på en anden måde, er det nu, du skal kaste alle hæmninger over bord og gå all-in på din yndlingsfarve fra top til tå. Og glem alt om frygten for at ligne en festoriginal, for det kan sagtens gøres superelegant, feminint og ultracool. Kan du for eksempel komme på noget mere chic end et lækkert matchende suit med tilhørende sko og taske? Vil du gerne gå den snorlige og forholdsvis sikre vej, så gå efter sæsonens ultimative farvetrends, som byder på hvid, beige og pasteller. Og til de modige er pink og gul den ultimative show-stopper! Til festen, på arbejdet, til din søndagsbrunch og på shoppeturen med veninderne. Og med garanti også når du skal hente ungerne i institutionen.

Flower power!

Blomster mig her, og blomster mig der. Selvfølgelig skal det ikke kun spire i haven men også på din nederdel, din bluse og din nye sommerkjole. Så hvorfor ikke bare kaste dig ud i blomsterhavet på din mission i 60er-nostalgi? Du bliver med garanti glad i låget, hver gang du kigger dig selv i spejlet. Og imens vi venter på sol og sommer, kan det føles helt befriende at tage friske farver og solgule blomster med ud i den grå regn. Få assistance fra et par jeans under eller en strikbluse over, hvis det stadig er lidt for koldt til blomstrede sommerkjoler.

Ekstra tryk på

Du har måske allerede lagt mærke til, at butikkerne er fyldt til bristepunktet med print. Striber, blomster, prikker, batik og dyreprint. Print er over det hele, og det burde den også være i din garderobe, for det er nemlig også én af sæsonens hotteste trends. Ikke at print er en ny opfindelse, men måden de sammensættes på, er et særligt kendetegn for tiden lige nu. Her taler vi om at sætte striber sammen med prikker, dyreprint sammen med blomster eller det hele på én gang, hvis du er i dét hjørne. Det handler nemlig om at lege med udtrykket og at prøve ting af, så du kan finde frem til det, der kendetegner lige præcis din forårsstil. Top det hele med et par cool solbriller, og sus ud i verden som om, du ejede det hele. Sådan da.

Prisilla Maxi Dress
799,95 kr. fra Companys

Midi Shirt Dress
1.300 kr. fra Tommy Hilfiger

Nanai Dress
799 kr. fra Masai

Midi Wrap Skirt
299,95 kr. fra Pieces

Barbara Dress
1.200 kr. fra Tommy Hilfiger

Kjole
499,95 kr. fra Vila

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.