Nielsens fifs til klædeskabet: Disse items forlænger familiens sommergarderobe

Hvordan får vi glæde af sommertøjet i efteråret? Det har de helt styr på hos Nielsens. Læs med, og find ud af, hvilke items der forlænger hele familiens sommergarderobe.

Til hende og prinsessen

Det er næsten en skam at lægge de fine sommerkjoler på hylden, bare fordi kalenderen siger efterår. Og sådan behøver det heller ikke at være. Heldigvis er det topmoderne at hoppe i et par jeans under kjolen. Så kan både mor og datter nemt bruge sommerkjolerne ind i efteråret. Er du ikke til trenden med jeans under kjolen, kan du med fordel skifte de tynde strømpebukser ud med et par tykke. Trækker du samtidig en strik eller cardigan over sommerkjolen, er du sikker på at kunne holde varmen i de kolde måneder. Tricket er lag på lag-stilen – så kan favoritterne fra sommergarderoben bruges året rundt.

Råhvid strik til 299,50 kr. fra Nielsens
Ternet kjole til 399,50 kr. fra Nielsens
Gul strik til 349,95 kr. fra Nielsens

Til ham og den lille superhelt

Er hverken far eller søn klar til at undvære seje T-shirts med print, indtil vejret igen tillader bare arme? Nej, det tænkte vi nok. Hos Nielsens har de løsningen: skovmandsskjorten. Den er tykkere end almindelige skjorter og bluser, og står den åben, kan det seje print på T-shirten stadig vises frem og imponere vennerne. Er det den tynde skjorte frem for T-shirten, der er hverdagsuniformen? Intet problem. Brug den ind i efteråret under en strik med lynlås. Det ser også ret så tjekket ud med en lækker lammeskindsjakke over. Og så har du den perfekte overgangsjakke, inden vi går over til de tykkere vinterjakker.

Skindjakke til kr. 2999 kr. fra Nielsens
Strik med lynlås til 399,50 kr. fra Nielsens
Skovmandsskjorte til 449,95 kr. fra Nielsens

Nu ved du, hvilke items du skal have fat i for at forlænge familiens sommergarderobe. Og i Nielsens står de klar til at hjælpe, så hele familien bliver godt klædt på til efteråret.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.