Gør mors dag til noget særligt

Mors dag er lige om hjørnet, og vi ved godt, at dagen kan være svær at planlægge, hvis den som regel består af en cafétur med mor. Men i år er den også svær at købe gaver til. Derfor har vi her et bud på fine og opfindsomme gaver, du kan forkæle verdens bedste mor med, selvom intet er, som det plejer at være.

En tur i centret

Der er mange måder, du kan fortælle din mor, at hun betyder alt for dig. Selvom meget endnu er lukket, er der heldigvis også meget, som igen er åbnet – og her findes masser af skønne gaveidéer, som din mor med sikkerhed vil fælde en tåre over (gør mødre ikke altid dét?). Giv en buket blomster, arranger morgenmad på sengen, forkæl hende med et par nye sko, eller arranger takeaway-fest i haven – hvad mere kan en kvinde ønske sig?

Føtex

Start mors dag med morgenbrød på sengen fra føtex. Og nu du er der, så sving lige forbi den forbudte afdeling, og køb lidt lækker kvalitetschokolade med på vejen.

Blomsterværkstedet Tine P.

Giv din mor en smuk buket, som kan gøre det lidt sjovere at opholde sig inden døre. Hvis du kender hendes favoritblomster, så spørg i Tine P., om de kan være en del af buketten, så lige netop hendes favorit er iblandt.

Skoringen

Man kan aldrig få for mange sko – og det kan mor heller ikke. Aftal en tid med Skoringen, og få shoppet hende et par fine forårssneakers, stiletter eller støvletter, som hun drømmer om.

Argento

Mange af os trænger desperat til hårforkælelse i denne tid. Book en tid til mor, eller køb et gavekort, så hendes lokker kan få et friskt forårspust.

Apoteket Rosengården

Forkæl din mor med et luksusprodukt fra Apotekets hylder. Måske en lækker håndcreme til de hårdt tiltrængte hænder, en ansigtscreme med solfaktor eller en renseserie til huden – så er der dømt hjemmespa!

POWER

Er din mor vild med at tage billeder eller gå mange skridt? Hos Power har de alt fra kameraer og skridttællere til hårdimser og kaffemaskiner. Vi garanterer, at de også har noget til kvinden i dit liv!

Takeaway

Er din tradition at lave mad til mor? Orker du ikke? Så ring til Jensens Bøfhus eller The Burger Concept. De laver og leverer maden – I skal blot sørge for at sætte Hugh Grant op på storskærmen!

Normal

Sammensæt en gavekurv med en masse favoritter i ministørrelse, mors yndlingsslik eller nogle af verdens bedste hårprodukter.

Happy Nails

Negledates er det hyggeligste i verden og en god måde at tale verdenssituationen igennem på. Giv mor og dig selv de fineste forårsnegle, og hav kvalitetstid imens – det er da genialt!

Dig selv

Hvis din mor nogensinde har påstået, at hun ”jo altså kun ønsker sig søde børn,” så giv hende netop dét! Giv din mor dit gode selskab, massage, et rengjort hus eller en filmaften. Vi lover, at hun bliver glad!

Vi ønsker dig og din mor en fantastisk dag – vi er sikre på, at den nok skal blive helt rigtig, selvom den er anderledes end sidste år!

Vi tager forbehold for skrivefejl.