Marlene og ungerne julehygger

For vores ambassadør Marlene er jul i Rosengårdcentret en omtrent lige så vigtig tradition, som gløgg og æbleskiver er det for andre. Derfor har hun selvfølgelig været en tur i centret for at opleve julestemningen sammen med sine to børn Malthe og Mathilde.

Af Marlene Lentz – @maltheogmathildesmor

Julemagi i centret

Jeg er kommet i centret, siden jeg var helt lille, og jeg husker deres juleudstillinger fra dengang som noget fuldstændig magisk, som vi bare skulle forbi hvert år. Senere – da jeg i mine yngre år arbejdede i centret, var det især stemningen, der ramte mig, og som jeg husker. Julemusikken i højttalerne og de smukke dekorationer, der pynter alle gaderne i centret, er bare med til at skabe en helt særlig stemning.

Så det er jo næsten en selvfølge, at vi skal besøge Rosengårdcentret minimum én gang i december sammen med ungerne. Dels for at klare lidt praktiske juleindkøb, dels for oplevelsen. Hele december kan man se juleshow og ikke mindst møde selveste julemanden hver dag i centret, og dét ville vi ikke gå glip af.

”Der sidder han mor!”

Vi er kun lige trådt indenfor i centret, da vi bliver mødt af to søde engle og deres kurv fyldt med chokolade. Begge unger står hos juleenglene med alle fire hænder nede i kurven, inden jeg får talt til to. Efter et skud sukker, bevæger vi os mod Torvet. Vi har nemlig en meget vigtig mission – vi skal hilse på julemanden. ”Der sidder han mor!” råber Mathilde, så snart vi kan se Torvet. Og ganske rigtigt, deroppe på scenen sidder selveste Julemanden. Vi stiller os i kø for at komme op og sige hej. Mathilde glæder sig, men Malthe er lidt tøvende. Det forsvinder dog hurtigt, da det bliver vores tur til at komme op. For julemanden er rar – som i VIRKELIG rar, og han ved lige, hvordan man får et par unger på 4 og 5 år til at snakke.

Julegavedrømme

Julemanden og ungerne får sig en god snak om, hvad de ønsker sig i julegave; Malthe drømmer om en ægte Monstertruck, og Mathilde vil så gerne have en dansende lama, og selvfølgelig sne. Han var nær aldrig sluppet af med Mathilde igen, der tilsyneladende havde en del, hun gerne lige ville vende med Julemanden, nu hvor chancen bød sig. Vi fik også taget et billede som et fint minde om den dag, vi mødte Julemanden. Det var SÅ stort for ungerne at møde ham, og de var simpelthen så stolte. Bagefter så vi juleshow på Torvet. Nisserne dansede og sang alle de kendte julesange, og det var så sjovt at se, hvordan både Malthe og Mathilde rockede med. Generelt havde alle ungerne på Torvet vist bare en fest med at se de sjove nisser. Både mødet med Julemanden og selve juleshowet er virkelig et besøg værd for alle barnlige sjæle.

Skal du også afsted? Se programmet for juleshow og møde med julemanden lige her.