Juleborde for enhver smag

Julebordet er julens samlingssted. Hvor vi spiser al den gode julemad, snakker på kryds og tværs og måske spiller pakkespil eller andre hyggelige traditioner. Så julebordet skal selvfølgelig ose af julestemning, og du skal selvfølgelig dække et julebord, der falder lige i din smag. Vi har skabt tre juleopdækninger, som du kan lade dig inspirere af.

Den klassisk julede

Hvis du ikke ved, hvad du skal ønske dig til jul, kommer her et bud. Julestellet burde nemlig være allemandseje, hvis du spørger os. Der findes næsten ikke noget mere stemningsfuldt end et bord fyldt med juletallerkner, og så kan det blive en ret hyggelig tradition, når du hvert år pynter bordet med det samme stel. Det er noget både børnene og børnebørnene vil kunne mindes. Julestellet fra Kähler har smukke og simple detaljer, som i sig selv pynter på bordet, og derfor behøver du ikke meget andet for at skabe en ægte julestemning.

Kähler juletallerken Ø21,  249,95,- Imerco Home
Kähler juletallerken Ø27,  299,95,- Imerco Home
Erik Bagger guldskeer, 199,95,- Imerco Home
Guld lysestage, 10,- Flying Tiger Copenhagen

Den minimalistiske

Hvis du ikke vil gå all in og investere i eller ønske dig et julestel, skal du dog ikke høre noget for det. Julestemningen kan sagtens skabes med de klassiske hvide tallerkener, som de fleste af os allerede har i samlingen. Med hvide tallerkener kan du også få lov til at udfolde dit kreative julehjerte lige, som du ønsker. Her er plads til de julede servietter, nisser på bordet eller en julemandsskål, som her. Og du bestemmer, hvor meget jul der skal være.

Rosendahl tallerken Ø23, 99,95,- Imerco Home
Rosendahl skål Ø10, 199,95,- Imerco Home
Rosendahl bestik, 299,95,- Imerco Home
Lb atelier hvidvinsglas 2 stk, 199,95,- Imerco Home
Julemandsfad, 30,- Flying Tiger Copenhagen
Snemandssfad, 20,- Flying Tiger Copenhagen
Juleservietter, 10,- Flying Tiger Copenhagen

Den farverige

Er du ikke til den traditionelle pynt med julemænd og julestel, så lad farverne skabe stemningen for dig. Bland tallerkener i forskellige farver, og drys med lidt natur – så kommer julestemningen helt af sig selv. Vælg for eksempel grønne, hvide og brune tallerkener, og tilsæt en rød stofserviet. Det stråler af jul uden at være alt for pyntet.

Bitz tallerken Ø27, 129,95,- Imerco Home
Bitz tallerken Ø21, 89,95,- Imerco Home
Bitz skål Ø12, 69,95,- Imerco Home
Lb atelier hvidvinsglas 2 stk. 199,95,- Imerco Home
Evasolo vandglas, 199,95,- Imerco Home
Erik Bagger gafler 169,95,- Imerco Home
Stofservietter 4 stk. 299,95,- Imerco Home

Har du fundet din juleopdækning? Besøg Rosengårdcentret, hvor du finder alt til dit julebord – og trænger du til mere juleinspiration, så se lige Katarinas fine DIY-kræmmerhuse.

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.