Til en anderledes julefrokost: Henriks opskrift på juletapas

Julen er fyldt med traditioner. Men selv traditioner kan trænge til fornyelse. Med Henriks opskrift på juletapas får du de klassiske juleretter serveret på en ny måde. Lad dine gæster deles om de små retter, og julehyggen når helt nye højder.

Af Henrik Hoffmann- @henrikhoffmann

Det skal du bruge

Vesterhavsrugbrød fra Bager From
Julemedister fra Slagteren
Færdigstegt unghanebryst fra Slagteren
1 glas rødkål fra Føtex
1 glas syltede drueagurker fra Føtex

Sådan gør du

Kog medisteren i 20-25 minutter, og brun den på panden i smør.
Skær rugbrødet i passende mundrette bidder.
Skær unghanebrystet i skiver, og anret med en skive pære på toppen.
Skær medisteren i skiver, og anret med en drueagurk på toppen.

Julestjerneophæng til 49,95,- hos Imerco Home
Rystekugle til 299,95,- hos Imerco Home
Tallerken (15 cm) fra Ditte Julie i lys rosa til 79,95,- hos Imerco Home
Tallerken (20 cm) fra Ditte Julie i mørk rosa til 99,95,- hos Imerco Home
Tallerken (24 cm) fra Ditte Julie i lys rosa til 119,95,- hos Imerco Home

Følg Henriks opskrift, og invitér gæster over til en utraditionel julefrokost, der stadig smager af klassisk jul. Kan du klare en opskrift mere? Så tjek også Marias bud på en lækker juletapasret.

 

Vi tager forbehold for skrivefejl, prisændringer og udsolgte varer.